lakiery typu kameleon

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• lakiery typu kameleon

Sorki Sigma_74, ja przerwe troche Twoja cisze - mam ATS K-line (kolega huwe polecil) i jetem baaaaaaardzo zadowolony )))

lakiery typu kameleon

Ktos kiedys przerabial temat moze ? Zebral informacje o doszedl do jakis konkretnych wnioskow ? Na necie docieram do sprzecznych informaci, glownie jesli jesli chodzi i ceny za litr jaki problematyki takiego malowania.

niezorientowanych odsylam np na http://www.fabrykabarw.webd.pl/

Komentarz

• KUBAŃCZYK
      Rider
      • 2006
      • 574

witam ja malowalem swoje poprzednie autko tego typu lakierem powiem jedno jest sporo rodzajow kameleonow sa tak zwane flip-plopy czyli lakiery mieniace sie w 2 kolorach ich koszt za litr to dranice 250zl ja mialem z firmy galaxy i byla wymagana baza czarna za litr farby placilem 1100zl sporo ale bylo duzo odcieniow np zelen jasna i ciemna broz fiolet z0obacz sam kilka fotek mojego autka po malowaniu i w czasie dodam ze maska byla malowana na czarno z domieszka brokatu efekt jest bajeczny

Komentarz

• pskosz
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 703

Na malowanie całej octawi to tak gdzieś z 3-4 litry bazy plus bezbarwny to spore koszty
        pozdrowienia

Komentarz

fsjny bajer, kwestia tylko ceny tego zabiegu w Octavi.

Komentarz

• KUBAŃCZYK
            Rider
            • 2006
            • 574

mysle ze koszt pomalowania skody to maximum 7 tys wiecej nie i to zalezy od farby

Komentarz

• q1
              Drive
              • 2005
              • 88

malowanie całego auta to chyba jednak bardzo drogie przedsiewziecie - pamietajcie ze zeby zrobic to porzadnie trzeba auto rozebrac praktycznie ze wszystkiego

Komentarz

• Nexus6
                RS
                S_OCP Member
                • 2004
                • 4847
                • Volkswagen

q1, bez przesady, nawet fabryka nie maluje Ci karoserii wewnatrz (tylko podkład i zabezpieczenie)
                With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

Pracuję...