Witam, chciałbym sie dowiedzieć czy ten grill http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62 jak wymienie to niebedzie mojej chromowanej ramki? I jak go wymienić. Dopiero zaczynam z moją skodą ale już zaczyna mi sie podobać
ramka jest chyba na zatrzaskach więc raczej problemu chyba nie będzie ale sam zobaczysz jak podniesiesz maskę ;D fajnie wygląda - też czekam na zdjęcie
Dzisiaj właśnie dla sprawdzenia wypiołem stary grill 8 śrub torx 30. 4 sruby na górze grill i po 2 na strone do mocowania grilla do maski. Poprostu myslalem ze ta obwódka w kolorze auta zostanie a chromowana listwe i srodek przeloże. myśle ze grill zamówie dzisiaj albo jutro. napewno wstawie fotki jak sie napewno zdecyduje na kupno.
jak myślicie kolor tego grilla to czarny mat, dobrze to będzie wyglądać? czy lepiej pomalowac na kolor auta?
właśnie doszedłem jak sie rozbiera grill..grill zamówiony :lol: czekamy na paczkę.
Witkoszczak, jeśli byś chciał sprzedać oryginalny grill to daj znać na [email protected] a no i fotkę wrzuć z tym nowym, zobaczymy jak to się prezentuje. Pozdrawiam
fotkę wrzucę napewno, paczka pewnie przyjdzie w poniedziałek bo idzie z łodzi a mam do lodzi 26km. To wrzucę odrazu jak założe. A grilla niechce sprzedawać, szkoda mi go czekam z niecierpliwościa na nowy grill.
Też bym się połakomił na ten Twój grill, bo moja kura wygląda już strasznie
Mój też jest czarny dlatego ciekawe jak to będzie finalnie wyglądać, może też się skuszę na taką wymianę
pytanko chłopaki czy ten grill http://www.fk-shop.de/Sportgrill/Spo...4-schwarz.html wmontuje w ramkę którą mam w kolorze auta czy to jest cały grill który tylko przykrecam nic nie przekładam? Bo teraz ogladajac inne zdjecia troszke zgłupiałem.
imo w czarnej o1 najfajniej wyglada pomalowany ori grill na czarno tzn ta czarna ramka ja u siebie tak mam
podobno to nie takie proste bo moj lakiernik sie krzywil jak go o to poprosiłem przy okazji innych poprawek lakierniczych ale zrobil i jestem bardzo zadowolony
mp1985, ja myślę ze fajnie by wygładało jakbym ten grill z linka wstawił w tą ramkę pod kolor auta, ale boje sie ze to wymieniam cały grill na 8 śrub torx 30 i wkrecam ten z linka. Bo tak by było bardzo nieładnie za duża powierzchnia grilla.
[ Dodano: Pon 29 Lip, 13 13:42 ]
I dostałem grill, badziew jak niewiem co, niemogłem go wgl spasować, i odrazu pojechałem go zwrócić. Niepolecam.
A może jak już "grilujemy" to pokażcie foty jakie macie u was? boja mam pęknięty i nie wiem co kupić... zamiennik raczej się boję, że nie spasuję, oryginał to nie wiem czy seryjnie wstawiać czy walnąć całość na czarno bo skoda czarna - jak by to wyglądało a tym bardziej, że farbę mam dobraną bo klapę malowałem ostatnio.
Cześć,
Chciałbym reanimować ten temat Też chciałbym wymienić grill w swojej skodzie , ale na taki właśnie w stylu plastra miodu, albo taki jak zdjęcie kolegi wcześniej.
Z tym że potrzebował bym od was pomocy , który by pasował, Żebym znowu nie musiał kupować i zwracać co chwile.
Przykładowo czy coś takiego według was jest ok ?
Internetowy sklep tuningowy. Łódź ul. P.O.W. 25, Łódź W ofercie tłumiki sportowe i końcówki ulter i buzzer, Światła do jazdy dziennej LED, felgi stalowe i aluminiowe, oleje motul łódź, orurowanie, chromowane dodatki, spoilery, pakiety stylistyczne
Komentarz