Witam wszystkich
Posiadam Skode Octavie I Tour 1.6 (102km) 2005 r. 105 tys przebiegu i chciał bym dowiedzieć sie czy opłaca sie chiptuning z tym silnikiem i przebiegiem, czy w warszawie wie ktoś kto robi naprawdę dobry chip pod klienta.
demona prędkości nie chciałem z niej zrobić bo to ma być samochód rodzinny a nie wyścigówka ;p a chipowanie podobno zmniejsza spalanie i samochód jest bardziej elastyczny dlatego o tym myślę i chciałem się dowiedzieć czy to jest dobre dla tego silnika i czy ktoś zna dobre punkty gdzie mi ja zachipuja podemnie
demona prędkości nie chciałem z niej zrobić bo to ma być samochód rodzinny a nie wyścigówka ;p a chipowanie podobno zmniejsza spalanie i samochód jest bardziej elastyczny dlatego o tym myślę i chciałem się dowiedzieć czy to jest dobre dla tego silnika i czy ktoś zna dobre punkty gdzie mi ja zachipuja podemnie
OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
Damianno92, Prosta zasada, jak ci nie szkoda wydać klocka na parę KM to wal śmiało. Ale rewelacji nie możesz oczekiwać. Twoje auto i sam decydujesz. Teraz po modzisz, wydasz pare PLN a przy następnym aucie sam zdecydujesz czy warto mocniejszy motor kupić czy zostać przy tym samym.
Komentarz