no jest takowa. pytanie tylko czy jeździ, jak jeździ i ile tak naprawdę ma KM To auto chyba kwalifikuje się do top ten fuck-up'ów VTG. Fakt, że Suo niewiele za tę skodzinę Mancerowi zapłacił...
Ciekawostką jest dla mnie Octa kręcona na K04 pod 300KM. Opisywana swojego czasu chyba na forum Seatracing. To może zapinać ostro - ale auta, ani właściciela nie znam No i to auto "poza-klubowe"
Z aut pozaklubowych przypominam jeszcze byłą Octę Atur'a - w szczytowej formie miała chyba ponad 270KM na k04 (gdzieś mi się wala wykres po domu)
Zaraz po jej sprzedaży próbowałem namówić nowego właściciela do wstąpienia do OCP ale chyba się nie zdecydował
Z aut pozaklubowych przypominam jeszcze byłą Octę Atur'a - w szczytowej formie miała chyba ponad 270KM na k04 (gdzieś mi się wala wykres po domu)
Zaraz po jej sprzedaży próbowałem namówić nowego właściciela do wstąpienia do OCP ale chyba się nie zdecydował.
czyli niezle zabawki już są może to nie skoda ale w naszym skromnym Łomżyńskim klubie mamy nubire 300koni opis co ma zrobione jest na stronce. Wracając do tematy temoje 125 to naprawde nie wiele ale coż zawsze sie zwija i to niezle jak na mó j gust
AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
hmmm. miała, nie miała (wykres był od Chojnackiego :lol: , a wiadomo, co to oznacza ). No i na tej konfiguracji auto nie przejeździło nawet miesiąca, gdyż kolektor - sprawca przyrostów, zalet miał kilka, ale miał też wiele wad i jego użytkowanie było bezsensowne Teraz auto (jeśli druty VTG jeszcze się nie posypały) nie dysponuje porażającą mocą. Nie zmienia to jednak faktu, iż to auto z Aturem za kierownicą było najszybszą Octavią, jaką w życiu widziałem. A niby 300KM+ Mancera (teraz Suo) zawsze, kiedy widziałem, że jeździło, to jeździło tak, że nawet wolałbym nie komentować...
Witam
Hmmmm 270-300+/KM marzenia aha marzenia ale może da się przekroczyć 2setkę po niedzieli
upppppps: ale chyba nie powinienem się tu wypowiadać w temacie (nie mam nalepki )
BAM na 2 ale... ta druga jest tylko dla tego, że zbiornik paliwa w TT jest kształcie litery "U".
Są ustawione kaskadowo - oryginalna ze zbiornika podaje paliwo do drugiej pompy (najczęściej zamontowana na zewnątrz) która jest w stanie wytworzyć wyższe ciśnienie.
O ile się nie mylę to Bapit też tak ma :wink:
Co do auta Mancera to założenia były dobre, budżet na modyfikację też nie mały tylko zabrakło niestety odpowiedniej osoby która by to wszystko ogarnęła.
EDIT: Namieszane trochę jest - najbardziej bezsensowny jak dla mnie był montaż Autronic'a
[ Dodano: Nie 21 Sty, 07 12:00 ]
No właśnie... ten Autronic jest zbedny dla samochodu "na co dzień"... te wtryski od forda tez jakies takie chybione...
[ Dodano: Nie 21 Sty, 07 12:16 ]
Następna sprawa to: ....." Brak katalizatora i sondy lambda. "
O ile katalizator można wyciąć to... sondę lambda wycinać ? Moim zdaniem głupota i bezsens....
Jakość nie spotkałem się z bezpiecznym emulatorem jej działania... a błędna mieszanka, a szczególnie zbyt uboga to praktycznie w dłuższym okresie oznacza śmierć silnika.... ze sporym ciśnieniem 1.8
Komentarz