proponuje przed rozebraniem deski sprawdzic czujnikiem gazu czy daje przez nawiewy.jeżeli nie to niema sensu rozbierac deski. u mnie walił gaz bocznym nawiewem na wysokich obrotach przy duzym cisnieniu lkimy
Sportowe zawieszenie, powrót do oryginału.
Zwiń
X
-
Sportowe zawieszenie, powrót do oryginału.
Witam, panowie kupiłem octavke z obniżonym zawieszeniem, autko prezentuje sie ślicznie, ale na naszych polskich drogach nie zdaje to egzaminu. Trze... Stad moje pytanie, chce ja podnieść, wiem ze sprezyna i amortyzator jest sportowy (żołty) musze wymieniac cały komplet (amor + sprezyna) czy wystarczy np.sama spreżyna. Pytanie może głupie, ale kompletnie sie na tym nie znam... proszę o pomoc... jeśli to pomoze to moge dodać fotke.
-
-
lepiej zmienić kpl amorek i sprężynę a ten zestaw sprzedać po demontażu.Mój Szkodnik O1 ASZ
Pilnie poszukuje kpl zderzak przód octavia rs(z kratkami)oryginalny ewentualnie po znalezieniu do sprzedania kpl zderzak po facelift
Komentarz
-
-
mateo15, zależy jakie to zawieszenie :?: ja mam springi z Leo TS i amory B6, co dało jakieś - 15-20mm w dół. Na większą różnicę trzeba by dać inne sprężyny, bo łatwo wykończyć amortyzatory. Zapodaj fotkę tego zestawu, to powiemy coś więcej. Jaka to firma, jakie oznaczenia na springach itd.Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
włąśnie to gwinciktommy dobrze prawi ja bym nic nie zmienial tylko dal do gory
ale to i tak bd troche twardo ;]:P
jak chcesz moge sie z Toba zamienic za swoj ori sam wszystko przeloze z jednego do drugiego :PMój Szkodnik O1 ASZ
Pilnie poszukuje kpl zderzak przód octavia rs(z kratkami)oryginalny ewentualnie po znalezieniu do sprzedania kpl zderzak po facelift
Komentarz
-
Komentarz