Pytam bo Endurance to petarda i lepszego nie znam (SV i Zymol sie chowa - Polishangela do opon nie testowalem) Natomiast te kilka produktow od "producenta o dziwniej nazwie" bylo albo dobrych albo slabych/kiepskich. Nie sprawdzilem calego asortymentu, to co mialem ugruntowalo moja opinie na temat w/w marki.
[O1] Laik tuningu ma pytanie;)
Zwiń
X
-
[O1] Laik tuningu ma pytanie
WItam, mam pytanie, otóż posiadam octavie 1.8T 150KM
Co mi da założenie downpipu, zmiana filtra powietrza, wywalenie katalizatora i wstawienie IC od s3 robionego na zamówienie?Pozdrawiam i czekam na odp, aczkolwiek również proszę o wyrozumiałość z racji tego iż nie znam się na tuninguPozdrawiam raz jeszcze
-
-
Jeśli masz druga sondę to wywalenia kata zaowocuje zaświeceniem pomarańczowej kontrolki której nie lubimy. Trzeba wycinać programowo sondę z ECU. Wszystkie te mody bez korekty softu nic nie dadzą może tylko większy IC coś pomoże ale tu nie jestem pewien. A filtr powietrza wymień na czysty po prostuNa codzień przemieszczam się A4 B6 1.9TDI (AVF) - 242Ps/466Nm
Komentarz
-
-
Bedziesz miał lżejszy portfelOI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
-
yakuzaman, soft jest ostatnim, ale koniecznym elementem tuningu, aby zoptymalizować parametry pracy silnika do nowych gratów. powodzenia w modachpoczytaj w showroomie o tuningu 1.8T, jest z czego brać wzory, jak choćby od rOBERTO795 :wink:
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz