ale ja policzylem w sumie tylko jarzma i tarcze, i dobre tarcze i juz przekraczamy 1k spokojnie. Reszta to usługa i nieprzewidziane wydatki, IMO 1.3-1.5k musialbym przeznaczyc.
Heble 288 -> 324
Zwiń
X
-
lec
-
lec
bo przeciez te pasuja od wersji z 288 ? autko odebrane, ale nie ma jak sprawdzic skutecznosc, z reszta na nowych klockach nie mozna szalec :P
Komentarz
-
lec
dariuspolo, nie doczytales, po zakupie calosci potrzebne do przekladki na 288 zadalem sobie pytanie : ...a gdyby tak od razu dalej pojsc to co potrzebuje ? i stad ta dyskusja
znowu bedzie trzeba malowac zaciski
Komentarz
-
lec
sam malowales ? ktos kiedys pisal ze maluje co roku, tak patrze na te z tylu i nie stwierdzam ze by trzeba bylo, ale... ale - te kameleony mnie kuszą. Przyznam ze nie wpadlym aby je pomalowac tym lakierem. Masz jakies foto jak to wyglada w dziennym swietle ?
Komentarz
-
lec
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez Maicroftlec, Trzeba bylo malowac przed zalozeniem Ja tez myslalem i w koncu pomalowalem na niezawodny czarny polysk. I jest cichociemne :twisted:
swoją drogą czy ktoś juz może wie czy jest dostępne do octy I tarcza Ultimax Panie Michał ??? :twisted: :twisted:
Lec czekam na dalsze info jak się spisują nowe hebelki
Pozdrawiam"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lucaswoją drogą czy ktoś juz może wie czy jest dostępne do octy I tarcza Ultimax Panie Michał ???
dostępne są zarówno 280 mm, jak i 288 mm Ultimax'y do Octy I - cena taka sama jak za Turbo Groove'y :szeroki_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
lec
a ktos ma moze, lub zna kogos kto sobie zalozyl takie tarcze ?
"BLACK DIAMOND" TARCZE HAMULCOWE "KBD"
Komentarz
-
Zamieszczone przez QBASamiec, wyglad :P :lol: A tak BTW to strasznie mnie irytuje halas podczas hamowania z duzej predkosci :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAA tak BTW to strasznie mnie irytuje halas podczas hamowania z duzej predkosci
[ Dodano: Sob 24 Lut, 07 19:40 ]
lec, z Black Diamond'a to tylko PurchawA testował klocki, tarcz chyba nikt nie testowałWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6QBA napisał/a:
A tak BTW to strasznie mnie irytuje halas podczas hamowania z duzej predkosci
to akurat norma przy wszelkiego rodzaju tarczach nacinanych/nawiercanych"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Nie miałem Brembo oro więc nie wiem, ale TG przestały się wydzierać po jakimś czasie, w tej chwili maja ok 60 kkm i jeszcze się całkiem dobrze sprawują.
A cena za B Oro .............cóż, zabija, mam mega uraz do Brembo po ostatnich doświadczeniach, i informacjach od znajomych z produkcji.
2 x wymieniałem tarcze po 2 tys km, jakos nie wytrzymywały tych koników czy co"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LucaTG przestały się wydzierać po jakimś czasie,
A co do Brembo. Kupowalem tylko z jednego zrodla (www.atc.com.pl) i zawsze bylo wszystko cacy k
Komentarz
-
-
Wibracji brak, na Brembo miałem bardzo nieprzyjemne doświadczenia, łącznie z testowaniem przez jakiegoś dyrektora na polskę z Brembo itp. Strara sprawa i po zmianie na pewien zestaw w koncu jest lepiej................ zastanawiam się nad tym ultimaxem, zobaczymy. Panie Michał czekam na info...........bo ew zamówieni ew drodze"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
Komentarz