witam
jestem świeżym posiadaczem skody octavii kombi 2,0 115km
mam pytanie co do felg aluminiowych, chciałbym kupić 17 calowe i móc jeździć po naszych polskich drogach bez strachu że je uszkodzę, czy opona 205x55 wejdzie w nadkola i nie będzie szorować o nie
na tablicy znalazłem takie:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
ja mam 16 i 205,55 r16 ale te ci wejdą nie powinny obcierać bo jak widze to dużo ludzi na forum ma takie duże alusy mają nawet 225 a z tyłu 245 a 205 to taki rozsądny rozmiar a przecież do rs-ów oryginalnie zakładali 17-stki jak ktoś kupił w salonie a jak miały 180 km to miały opony 205 mam nadzieję że pomogłem
dzięki
mam założone 16 ale byłem ciekaw czy 17 podejdą
a opony Dunlop Sp FastResponse czy warto inwestować w dobre opony czy wystarczą dębicy czy temu podobne
dzięki
macio24, w dobre opony ZAWSZE warto inwestować.
O wiele bardziej warto zainwestować w dobre opony, niż w felgi 17.
...Co to znaczy " a opony Dunlop Sp FastResponse czy warto inwestować w dobre opony czy wystarczą dębicy czy temu podobne "
Przetłumacz, proszę, to zdanie na język polski.
O oponach letnich jest na Forum dość obszerny wątek, poczytaj sobie zamiast zadawać głupie pytania w niezrozumiały sposób.
Tu masz link:
ja mam pirelli P6000 takie w miare drogie ale bardzo dobrze sie trzymają ale polecam też jakieś continentale kiedyś miałem i można je porównać do tych pirelli
Witam. Ja mam w o1 17' przod 225/45 tyl 235/45 i ani co do spalania nie mam zastrzeżeń, jest chyba takie jak bylo a jesli wiecej to bez duzej roznicy, miescic sie mieszcza bez problemu. napewno maja niekorzystny wplyw na reszte zawieszenia, ale cego sie nie robi dla wygladu hehe
Komentarz