a to dla czego tak ,to chyba nie jest problem aby mu wpłacić za każdy domek po 100 zł ,a resztę każdy sam dopłaci na miejscu przy odbiorze kluczy,bo niby jak chcesz to potem rozliczać ,tak było zawsze i niech tak zostanie ,uwierz mi szkoda zachodu później ,a nawet nie będziesz miał na to czasu ,bo będziesz się jarał zlotem ,byłem na nie jednym i wiem jak to działa. No i co za problem wpłacić więcej ,nie rozumiem ?
dobrze gada, w górę dziada...
trzeba upraszczać, a nie utrudniać...
Witam .pewnego czasu dostałem taka wiadomosc na forum "czesc. jezeli masz kabelek do vaga, taki z allegro za 30zl, to mozesz sam sobie program wgrac. Musialbys mi tylko podac dokladnie jaki masz numer sterownika silnika. Za program biore 300zl, program daje 200km i 280 nm.... Od okolo 4500 obr turbina zaczyna dmuchac jak seria 180km dla bezpieczenstwa. Dodatkowo w programie jest wylaczona druga sonda lambda i SAI. Program jest sprawdzony, chodzi w kilku Octaviach i Audi TT. Oczywiscie podsylam program i instrukcje. W moich aute wspolpracuje swietnie z lpg. Jezeli jestes zainteresowany pisz, udziele wiecej informacji..."
czy jest to mozliwe zeby za takie fundusze przeprowadzic moda ?
wszystki jest mozliwe tylko jak to bedzie działac 200km do zrobienia przeciez 250km na k03 tez było , sonde da sie wyłaczyc bo tak mam..., oo jeszcze lpg
mysle ze mozna na allegro kupic wszystko i to jest jedna z tych rzeczy
ET 13.064 1/4 mili 2009 Octavia Rs I
ET 13.576 ---->13.3xx---->13.006 1/4 mili Golf I TFSI bY GTO
Komentarz