Zamieszczone przez Nexus6
Jaki rozmiar
Zwiń
X
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez Nexus6jak gokartem
ale Ty nie masz 17" napompowanych na "kamień" :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez Nexus6napompowanych na "kamień"
Najtanszy tuning - napompowac kola :lol: :twisted:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMisiekWAW, Nie, nic z tych rzeczy. Caly czas jezdze na tych 205 i nie narzekam :diabelski_usmiech Z tego co wiem, to Nexus mial wieksze niz 205Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMisiekWAW, Max 2,6-2,8 bar, a znam takich co pompuja po 3,0 - 3,5bar :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWale nie wiedzac o tym jakie mamy cisnienie juz zdarzyles sobie dorobic ideologie :?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez Emila ja założyłem 225/45/17 przód i 245/40/17 tył i......jestem szczęsliwy :twisted: :szeroki_usmiech
tez by mi taki zestaw przypasowal, na razie mam na obu osiach 225. Pytanie czy jak patrzysz z przodu to widac roznice miedzy przodem a tylem ? czy Miski sie do tego nie przyczepia ? moze zrobiles juz jakas fotosesje nowo obutego biemdablju ? chetnie bym zobaczyl gdyz o tym samym myslalem, obecnie u mnie tyl wyglada jakbym nawrzucal 400kg kamieni :P nizzy profil troche by zredukowal ten efekt
Komentarz
-
czy można założyć 17" do OII4X4 ?
Witam,
Może ktoś się orintuje czy można założyć 17' do 4x4 2007 rok? W wersji L&K są ale w zwykłej 4x4 elegance nie am ich nawet w opcji (podobno podwyższone zawieszenie na to nie pozwala??). Tylko się zastanawiam dlaczego w L&K nie przeszkadza....Sprzedam lub zamienię na Jeepa XJ z dopłatą: O2 1.9TDI BXE 4X4 + 4xMOMO X-43
JETTA Highline 1.4 TSI 160
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez edvard(podobno podwyższone zawieszenie na to nie pozwala??)
[ Dodano: Wto 20 Mar, 07 14:17 ]
Zamieszczone przez lecczy Miski sie do tego nie przyczepia
czyli wystarczy ze masz takie same opony na jednej osiWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
w końcu założyłem 16, ale i tak wyglądają na większe. Jestem zadowolony, bo czasem muszę pojeździć po nieutwardzonych drogach, więc na 16' będzie bezpieczniej i bardziej komfortowo. Mimo to dzięki Nexus6Sprzedam lub zamienię na Jeepa XJ z dopłatą: O2 1.9TDI BXE 4X4 + 4xMOMO X-43
Komentarz
-
-
205/50R17 + eibach pro kit + amorki kayaba ruleztroche tłuką ale da się przeżyć.Fakt faktem spadek komfortu jazdy po zimie ( na 15" ) znacznie zmalał ale za to wskaznik lansu się podniósł :wink: :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
btw już ktoś tu wspominał ,że za przyzwoitą opone 18" trzeba srogo zapłacić ... ceny przyzwoitych opon zaczynją się od 2,5tyś zł za komplet co mnie osobiście lekko odstraszachip ... chip huraaa !
Komentarz
-
-
18" opony na niskim profilu to właściwie same gumy z wyższej półki i oksztują odpowiednio. Często są to opony "usportowione" np. pirelli p zero nero lub coś tego typu. Trzymanie na zakrętach wyśmienite, ale zużywają się dużo szybciej niż zwykłe opony letnie.Sprzedam lub zamienię na Jeepa XJ z dopłatą: O2 1.9TDI BXE 4X4 + 4xMOMO X-43
Komentarz
-
-
lec
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecpsychodad, 2.5 tys za komplet ? to porzadne oponki na 17" kosztuja wiecej, na co Ty patrzyles?Jest subtelna różnica pomiędzy przyzwoite a porządne :wink:
Uniroyal RainSport 1 235/40R18 - 2400zł
Goodyear EAGLE F1 GSD3 235/40R18 2590zł
Opony samochodowe: opony letnie i zimowe. Najlepszy polski sklep internetowy z oponami! 10 lat na rynku. 1 000 000 klientów. Dostawa gratis. SPRAWDŹ CENY!
Może dla niektórych szczyt marzeń to nie jest lecz do grona bardzo przyzwoitych opon można je zaliczyć.Przynajmniej ja tak uważam.
pozdrochip ... chip huraaa !
Komentarz
-
Komentarz