Chyba jednak najlepiej kupic orginalne czarne szyby jak sie kupuje autko nowe jest taka mozliwość, kolega kupił takie w fabi .
Albo zalatwić zaświadczenie od lekaża ze masz zalecenie jazdy w przyciemninym samocodzie. O dziwo sam pilicjant mnie o to spytał czy posiadam takie zaświadczenie. Nie bardzo wiem na co by trzeba chorować ? światłowstret ? :szeroki_usmiech
Ja mam ich gdzieś .. Jak beda mnie łapać raz na 3 lata to lux ale jak w tym roku jeszcze 2 razy mnie przyciachają to przemyśle ... czy zjąć by nie nadwyrezać znajomości
Wszystko ładnie pięknie, ale cena za to wszystko jest imo wysoka.
Przy takiej kasie za zestaw spokojnie można zrobić fmic w jednej z firm. Oczywiście cooler z iveco lub podobny i wszystko nie będzie takie błyszczące, ale będzie działało bez zarzutu i jeszcze zostanie trochę kasy na piwo i orzeszki.
FMIC dedykowany z orurowaniem to okolo 2000zl powiedzmy ze najwiekszy jaki wchodzi, a tu jest gotowiec ktory ma wymiar x, poza tym czy to musi sie swiecic jak psu klejnoty - to ma dzialac :twisted:
No dobra, no to ktora firme polecacie. Wazny dla mnie jest czas wykonania - 1 dzien. Kto tego zrobil najwiecej - moze maja juz gotowe elementy - i tylko zalozyc - a nie czekac az dopasuja i wogole.
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Ale rozumię że wtryski masz już większe :?:
Bo moce rzędu 170KM na seryjnej pompie to już jest HardCore :!: i pompe wykończysz :!:
Do zestawu 160KM w zupełności wystarcza SMIC od Aliego a widząc że chcesz coś zrobić szybko i dokładnie, to IMO to jest najlepsze rozwiązanie.
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
hmm, myslalem ze styknie, A u Purchawy jest jakis myk z pompa 10, jakas powiekszona - o co chodzi? Wiem w sumie ze mozna kupic 11, no ale wolalbym tego uniknac.
Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Do tych 180 KM, długa droga Cię czeka, i czasem może być wiele stresu, dlatego dobrze jest mieć to wszystko zrobione profi i dobrze jest miec w poblizu dobrego mechanika. Powodzenia zyczę, pompa 11 konieczna, 10 powie dowidzenia nawet po lekkiej terapi wstrząsowej. :wink: :wink:
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30 www.dynosoft.pl
Da się Piotrek :wink:
Miałem 17.. gdzieś znajdę wykres...no ale zawsze musi być ale :lol: silnik pracował jak traktor, chodził nierówno itp.
Sprawdzaliśmy z Wojtkiem wydajność 10tki
Nie polecam :wink:
[ Dodano: Sob 17 Mar, 07 23:09 ]
Zamieszczone przez Maicroft
Kolega Rob o ile pamiec mnie nie myli chcial sprzedac swoja
Dokładnie...s[rawdzona, wydajna itp.
Nic innego tylko brać
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Maicroft napisał/a:
Purchawa, Cos przegapiles czy jak?? PD-ek laduje
Stwierdzilem, ze mam dosc tuningu. Szkoda kasy i nerwow.
Wracam do serii.
W KONCU - a myslalem ze sie nie doczekam. No tak jak ma ladnie wygladac, to przeciez nie moze szybko jezdzic, bo ladne auta maja zawsze 1.2 albo 1.4 pod maska :szeroki_usmiech
Komentarz