Na allegro maja cale lusterka po 100-150 pln - czasami mozna nawet pod kolor sobie dobrac. I jak kupis od super sprzedawcy to masz raczej pewne.
Kiedys widzialem nowe za 150 zl w moim kolorze ,a teraz nie ma zadnego Zaluje ze nie kupilem zawczasu
[ Dodano: Pon 21 Mar, 05 09:46 ]
Zamieszczone przez danielpoz
a co do numerow w etce to i tak pewnie ASO nie ma samych elementow tylko jako calosc-choc pewnie mozna zamowic z czach
W sumie powino byc to chyba wymienialne skoro w etce to na czesci jest rozrysowane. U mnie poszla tylko ta obudowa lakierowana i wklad ,wiec to bylby koszt nie duzy , w porownaniu do lusterka w ASO. Jak zmienie sam wklad to moge czekac na obudowe jak by szla z czech Ale znajac nasze kochane ASO pewno powie ze tylko cale :?
Witam,
Znalazłem coś takiego na allegro wiem co sądzicie wszyscy jestescie tylko za chipem w kompie ale czy to jest przydatne, nie mowie tu o kupnie czegos uzywanego ale czy to naprawde dziala i czy warte jest np tych pieniedzy z allegro
oto adres z allegro
na pewno nie jest warte tych pieniedzy a dziala roznie ma tendencje do wylanczania sie w najmniej oczekiwanym momencie poza tym pewnie zaraz ktos wklei zdjecia rozebranego boxa to bedziesz mial jasnosc co to za bedziestwo :roll:
edit
tu masz link nie jest to ten sam ale dzialanie i budowa pewnie taka sama
Widzialem wlasnie juz to i widze jak nabiera sie ludzi ale skoro jest to firma chiptronic to czy za takie cos biora az 1600zl-zgroza,
wiem ze najlepiej u wgrac sobie soft do autka i sie cieszyc jego dzialaniem k
prosze nie pisac o etke etosa bo nie mam juz , prosze
No co Ty, Daniel!
Ten box to jest pelnowartosciowy wyrob Chiptronica. :lol: Badziew z Marka forum nie ma z nim wiele wspolnego.
Jesli chodzi o ta aukcje, to widac, ze box jest stary i mocno sfatygowany. Poniewaz jest on analogowy, a nie cyforwy to sadzac po jego stanie zewnetrznym roznie moze tez byc z jego dzialaniem.
Ja mialem box Chiptronica nowszej generacji (znaczy sie w nowszej obudowie) i jego moc po hamowni wychodziala 125@275. Nie powiem, zeby sie zle jezdzilo, ale w porownaniu z chipem nawet najbardziej lajtowym to jest przepasc.
Aha i sprzedalem go na Allegro za ok. 600PLN, a byl roczny i w super stanie - wiec cena na tej aukcji jest imho niestosowna...
strojenie wygląda tak że latasz ze śróbokrętem tam i spowrotem . obrze że masz AGR....tam sie przynajmniej kierownice spalin nie zapieką :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
akurat tak nie było ponieważ Pan elektryk stroiciel miał taką przedłużkę która podpiął do tego boxa i usiedł wygodnie w fotelu obok a następnie pojechaliśmy na taką prostą i ustawiał podczas jazdy .
akurat tak nie było ponieważ Pan elektryk stroiciel miał taką przedłużkę która podpiął do tego boxa i usiedł wygodnie w fotelu obok a następnie pojechaliśmy na taką prostą i ustawiał podczas jazdy .
I zapewne patrzyl w lusterko jak bardzo furka dymi? Zgadza sie?
Komentarz