lec, zamieszczony opis IMHO jest całkiem sensowny, natomiast tak jak Tymon napisał - do OCT to nie pasi, skoro lampa nie jest okrągła, chyba że chciałbyć robić wokół halogena ale to WT... Kiedyś na myjce widzialem leona z wymienionymi całymi lampkami który miał właśnie dwa okrągłe reflektory. To wyglądało juz troche lepiej.
lec, xekon, BTW przypomniało mi się, że mój Braciszek zwany Pompą Lucjanem miał coś takiego przez moment.
Było to robione przez naszego kumpla co zajmuje się BiXenonami / zenonami :wink:
Wyglądało to tak:
Wiem że bardzo szybko się wypaliło itp.
Pozdrawiam
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
Tymon, Luca mial wtedy zenony czy nie ? bo jak sie uprzeć to przy zenonach masz dwie okragle lampy w srodku :P I ja myslalem bardzie o taki ukladzie jak tutaj:
w innych przypadkach nie podoba mi sie ta przerwa jak u Luki na dole
no wlasnie to..... a caly czas po glowie mi tez chodzi ..... co by bylo gdyby wstawic 3 soczewe taką jak ty masz w miejsce postojowych i halogenów, zrobilbym sie taki spiderek, trzy soczewy od najmniejszej do najwiekszej
no o tym mowie, mniej wiecej. Czyli tez przerabianie lamp , ale przerobka dotyczyla by tylko czesci h1-w5w, i ta kolejna soczewa zastapila by tylko tamte swiatla, a drogowe to seryjny xenon
Komentarz