Zamieszczone przez Lipek
[O1] po przyciemnieniu
Zwiń
X
-
[O1] po przyciemnieniu
Witam!
W końcu zdecydoweałem się na przyciemnienie. Zrobiłem to na wszystkich szybach chociaż nosiłem się z zamiarem jedynie tyłu :roll: . Najwyżej zedrę przy najbliższej kontroli smerfojajecznych.
PozdrawiamPerfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
-
-
Witam!
Koszt 400 zł. w polecanym zakładzie w ursusie. Szyby przednie najaśniejszą jaka była. Tylne dwa tony ciemniejsza.
Odnośnie legalności to mam fabrycznie juz zielone szyby i niestety naklejenie nawet najaśniejszej foli sprawia że nie są to szyby mile widziane przez niebieskich.Perfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Komentarz
-
-
jaki masz kolor autka bo nie bardzo jestem w stanie rozpoznać po tych zdjęciach??PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Pewnie ten sam co ja. Też mam szybki przyciemnione i wszystkie w tym samym odcieniu i nie miałem nigdy problemu z niebieskimi i podbiciem przeglądów więc nie masz się co martwić. Jeszcze tylko ładna felga i jeszcze bardziej samochodzik Ci się spodoba.
To ten kolor ze zdjęć??PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
Ładnie przyciemnione szybki. Też rozważam przyciemnienie (to ten zakład na ul. Spisaka?). mizerd, ile trwało przyciemnienie tak jak Ty masz, czyli boki + tył? Zadowolony jesteś z efektu?2006 - 2016 --> O1 1.9 TDI ASV: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=24133
2016 --> O3 1.4 TSI: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=95492
Komentarz
-
-
Tymon, I to jest wlasnie idiotyzm naszych przepisow, a wiesz czemu. Samochod rajdowy ma obowiazkowo obklejane szyby, wlasnie po to, aby w czasie wypadku szyba nie poranila kogos w srodku, ale nie w cywilu to wszystko jest zabronione, a tylko dlatego, zeby panowie w radiowozie widzieli czy masz zapiete pasy i czy nie gadasz przez telefon, bo innego logicznego wytlumaczenia nie ma :idea: Cos w stylu, ze jak jest wypadek to szyby nie da sie wybic, nalezy sobie podarowac. I tak wtedy laduje sie w szybe czym popadnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftI to jest wlasnie idiotyzm naszych przepisow, a wiesz czemu. Samochod rajdowy ma obowiazkowo obklejane szyby, wlasnie po to, aby w czasie wypadku szyba nie poranila kogos w srodku, ale nie w cywilu to wszystko jest zabronione, a tylko dlatego, zeby panowie w radiowozie widzieli czy masz zapiete pasy i czy nie gadasz przez telefon, bo innego logicznego wytlumaczenia nie ma :idea: Cos w stylu, ze jak jest wypadek to szyby nie da sie wybic, nalezy sobie podarowac. I tak wtedy laduje sie w szybe czym popadnienasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Azazel Wysłany: Dzisiaj 15:14 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Ładnie przyciemnione szybki. Też rozważam przyciemnienie (to ten zakład na ul. Spisaka?). mizerd, ile trwało przyciemnienie tak jak Ty masz, czyli boki + tył? Zadowolony jesteś z efektu?
Tak robiłem to na spisaka Całość trwała od 11 do 14.30. Ogólnie jestem zadowolony. Wydają się być porządnie zroboine.
Pozdr.Perfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Komentarz
-
-
Hmm...miałem już 2 szkody jedna z mojej winy druga nie. I jakoś i niebiescy (po kolizjach nawet nie zabrali dowodu) jak i potem w ubezpieczalni nie przyczepiali się. Przeglądy robie na Staniewickiej 3. Może nie miałem z tym problemu dlatego że są delikatnie przyciemnione a nie czarne że nic nie widać w środku. Mimo wszystko od 2002r folia jest i nikt się nie czepia.PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
Jabar1975, Wiesz, moze i tak, ale my mamy dbac o bezpieczenstwo, wyjce chcialy swiatel to maja swiatel, nie chcialy kangurów na masce, to nie maja. Ciagle dbamy o innych, ale o siebie nie mozemy. A trasy rajdow to sa obsadzone tak, ze potem kibice leca i wyciagaja ludzi, bo służby dojezdzaja po kilku minutach
Komentarz
-
-
hmm tez mialem wypadek i jakos nikt nie przyczepil sie do szyb, policja nie raz mnie zatrzym ale nie przyczepili sie do szyb ( raz tez mialem taka sytuacje ze wyprzedzilem <R> bo jech wolno a ja 60 obok nich, to zrownali sie ze mna i spojrzal w moja str, ale odpuscili chyba za szyby chcieli mnie zdjac ). oklejanie ma swoje zalety ( kazdy moj sam mial oklejone szyby) jest to jakies utrudnienie dla zlodziejaszkow radii (zlodziej sam nie wybija szyb tylko otw i odjezdza ), mniejsza przepuszczalnosc promieni slonecznych przez co nie nagrzewa sie az tak mocno w srodku a to duza zaleta w sloneczne dni , no i jadacy nawet jak maja zle ustawione swiatla to mnie nie oslepia w lusterku ( chyba ze w bocznym tu mam jasniej przyciemnione)Załączone pliki
Komentarz
-
-
b707, przednią nie. Wszystkie boczne i tył.PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
Janusz, jedynie w reklamach przednią przyciemniają :wink:PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
Ja rowniez mam przyciemnione wszystkie szybki (bez przedniej oczywiscie) i nigdy nie mialem problemu z przgladami czy niebieskimi. Przedwczoraj mialem z nimi bliskie spotkanie I stopnia (zlapali mnie na suszarke :evil: ) i sie nawet slowem o szybach nie odezwali :wink: , niestety o reszcie pamietali... :wink:Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
Sigma_74
i jak wam się jeżdzi, włąsnie sie zastanawiam nad sciemnieniem mojej czesi i nie wiem bo nigdy nie jezdizłem z ciemnymy szybami, moze napiszecie swoje wrażenie, aha policji sienie obawiam
Komentarz
Komentarz