Potem Real ich nadgryzł a Atletico dokończyło dzieła.
no jest jeszcze real sociesad, barca z nimi przegrała.
No nie można powiedzieć, że dokończyło działa bo jest jeszcze valencia teraz i z 10 pkt przewagi zobaczymy co będzie na koniec.
Zamieszczone przez pinkibass
Dla Realu najgorszy przeciwnik to Atletico, Bayern jest spokojnie do ogrania.
Witam, jestem w trakcie planowania i przygotowania do moda i tak sie zastanawiam czy jak przedłużę dolot powietrza między stożkiem a przepływką, to przepływomierz będzie głupiał i wywalał błedy?
konkretnie kupiłem samochód z założonym już stożkiem i jest on praktycznie założony na przepływce, nie powinien czasem być wysunięty dalej by zabierał zimne powietrze a nie to z komory? W lato nie będzie sie bardzo grzał przez to?
konkretnie kupiłem samochód z założonym już stożkiem i jest on praktycznie założony na przepływce, nie powinien czasem być wysunięty dalej by zabierał zimne powietrze a nie to z komory? W lato nie będzie sie bardzo grzał przez to?
Powinien, ewentualnie zamontowana przegroda. Moja dobra rada włoz lepiej seryjna puszke.
OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
zdaje sobie sprawę że nic to nie daje względem mocy itd bo nie ma prawa przy serii, poprostu nie chcę kupować puszki i filtra i dlatego chciałem tego użyć
Komentarz