Witam
Zawsze chciałem w jakiś sposób podkreślić wyższość mojej skody nad innymi (hyhy) i dołożyć jej jakiś widoczny element offroadowy, niestety Skoda Auto do pierwszej generacji takiego nie wypuściła, a szkoda.
Mam tulejki podwyższające przednią oś, dołożone w ASO, tylne sprężyny chyba także występowały bardziej utwardzone/dłuższe, coś jeszcze można zrobić żeby niedużym kosztem zwiększyć prześwit?
Tyle w mechanice, teraz wizualnie: KLIK
skąd taki zderzak/nakładkę na zderzak wziąć? Bardzo mi się podoba
Takie halogeny też fajnie wyglądają, można by je wykorzystać jako światła dalekosiężne (ja przeciwmgłowe mam już w lampach)
I jeszcze jedno miejsce: KLIKK
Tutaj przód raczej ten sam, ale skąd takie nakładki na progi?
A co najważniejsze, skąd taka nakładka na tylny zderzak? (ten dyfuzor)
Btw, prześwit w powyższej także imponujący
Jeśli macie jakieś ciekawe zdjęcia/linki, wrzucajcie
Ja nie mówię że chcę żeby tak wyglądał mój samochód jak na zdjęciach, tylko o konkretne elementy, czyli przedni i tylny 'dyfuzor' (progi w zasadzie wyglądają na przyspawany profil).
...ale skoro oryginalna stylistyka samochodów typu crossover jest dla Ciebie agrotuningiem, nie jest wskazany twój udział w temacie
...ale skoro oryginalna stylistyka samochodów typu crossover jest dla Ciebie agrotuningiem, nie jest wskazany twój udział w temacie
Oryginalna stylistyka jest ok.. ale w tym przypadku - w o1 - nie ma oryginalnych rozwiązań tylko przeróbki jak w golfach III w o2 to juz co innego, tam Scout wychodził z linii montażowej a nie z garażu
Komentarz