[O1] Tylne lampy LED lub lexusy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • deespe
    L&K
    S_OCP Member
    • 2007
    • 1468

Tak chłopaki macie 100% racji z tymi fachowcami... ALE np. jak AGT robi body od zera to raczej muszą mieć pojęcie co i jak. Ja widziałem ich kilka projektów od początku powstania do wyjścia z lakierni i jestem bardzo mile zaskoczony że nasi polscy tunerzy mają taki wysoki poziom usług.
    Myślę że jak by to dać w dobre ręce to by zrobili ale podkreślam nie rozmawiamy o cenie bo marzenia są bezcenne.
    :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• Janusz
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 598

deespe, jezeli mam nie rozmawiac o pieniadzach ( cenie) i masz takie marzenie to czemu nie zrobic czegos takiego tylko faktycznie w dobrym zakladzie zeby to wszystko mialo rece i nogi :diabelski_usmiech . Zycze powodzenia i pokarz nam jak juz to zrobisz

Komentarz

• BaPit
        Rider
        S_OCP Member
        • 2004
        • 630

Zamieszczone przez Janusz
        deespe, jezeli mam nie rozmawiac o pieniadzach ( cenie) i masz takie marzenie to czemu nie zrobic czegos takiego tylko faktycznie w dobrym zakladzie zeby to wszystko mialo rece i nogi :diabelski_usmiech . Zycze powodzenia i pokarz nam jak juz to zrobisz
        ja nie mówię, że rozwiązania stylistyczne zastosowane w mojej Skodzinie nie zalatują wioską, ale moim zdaniem zastosowanie takiego customa w Octavii to już byłoby mega przegięcie... no cóż - wszystko jest kwestią gustu Dla mnie raczej pójście w przerobienie serii jest jakimś rozwiązaniem - sam o tym długo myślałem.

Pozdr!
        BP
        była mocna Octa, a jest konik
        Greckie Delikatesy

Komentarz

• deespe
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1468

Janusz, źle mnie zrozumiałeś. Ja nie chcę czegoś takiego i nie marzę o tym, chodzi mi że marzenia są bezcenne czyli że raczej nikt nie chciał by wsadzić tyle hajsu ile by to kosztowało.
          :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• q1
            Drive
            • 2005
            • 88

Uwaga dotyczaca lamp Miloteca: http://www.milotec.pl/?section=1&id_..._foto=160&xf=1

Nie kupujcie ich jezeli macie jasna tapicerke L&K gdyz lampy doczepiane do tylnej szyby beda bardzo brzydko odcinaly sie kolorystycznie od rolety bagażnika. Przekonalem sie o tym na wlasnej skorze [np pun intended] (majac juz te lampki wymienilem tapicerke)

Uwaga druga: lampki doklejane do tylenj szyby trzymaja sie bardzo dobrze dopoki korzystamy z oryginalnych naklejek Miloteca ktore sa w zestawie. niestety te oryginalne naklejki beda nam sluzyly jedynie do czasu az ktos nam tej tylnej szyby nie wybije. mi sie niestety tak zdarzylo. wielokrotnie juz probowano mi te lampki porzadnie dokleic do nowej szyby jednak po jakims czasie ze wzgledu na trzaskanie klapa przy zamykaniu lampki lapia luz i zaczynaja "dyndac".

mimo ze efekt LED'ow jest IMHO b. fajny nie polecam tych lamp ze wzgledu na utrapienia (i raczej kiepski wyglad) doczepianych do szyby lampek (cofania i p. mgielne). amen.

Komentarz

Pracuję...