KUBAŃCZYK, wez glosniczek to zobaczymy jak to gra u mnie....
Szukam namiaru na Bielsko !!!! (sof.)
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
gruto, jak sie juz tu wybierasz po sofcika -> to moze katowice ? :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
CompSport
Ul. Cieszyńska 45
43-300 Bielsko-Biała
e-mail: [email protected]
Patryk: +48 696 030 910
e-mail: [email protected]
Szymon: +48 696 030 909
e-mail: [email protected]TDI 205PS
Komentarz
-
-
Jeśli miałbym jeszcze raz robić program ... a mam taki zamiar to tylko w Katowicach ( ALi ) albo u Kompotów w B-B.
Klasa tunerzy :!:
btw: ecusoft sobie daruj ... standardowy modzik jaki robią mam u siebie.Poprostu podniesiona do góry seria + dowalone niutków na dole a przy 3k/obr nie ma czym jechać :evil:chip ... chip huraaa !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez psychodadbtw: ecusoft sobie daruj ... standardowy modzik jaki robią mam u siebie.Poprostu podniesiona do góry seria + dowalone niutków na dole a przy 3k/obr nie ma czym jechać :evil:
Myslisz, ze inni tunerzy wyczarowaliby Ci jakies lepsze liczby? Jesli tak to jakie? 143, 144?
Myslisz, ze to jakas odczuwalna roznica?TDI 205PS
Komentarz
-
-
Mikrus pewnie chodzi o przebiegi a nie wartosci max.
Widzialem dwa softy z ECUSOFT i Ci powiem ze sredni poziom allegro. Paliwa nalane ile wlezie turbo nie dygniete. Moment z dolu urywa łeb.pozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSMikrus pewnie chodzi o przebiegi a nie wartosci max.pozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
btw: ecusoft sobie daruj ... standardowy modzik jaki robią mam u siebie.Poprostu podniesiona do góry seria + dowalone niutków na dole a przy 3k/obr nie ma czym jechać :evil:
Zamieszczone przez ctvu nich paliwo nalewane jest wiadrami
Komentarz
-
-
mam silnik BXE z programem v-techu (Piro siedział nad nim pare godzin) (do wglądu w dziale Wykresy) prawie nie narzekam ( na początku dwumasa dawała o sobie znać ale to troche z mojej winy), spalanie w okolicach 7 litrów na 100 km( w 80% miasto na króciutkich dystansach)OII Golas ale z 1.9 TDI BXE
Komentarz
-
Komentarz