[O1] Witam

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • spriter1984
    Classic
    • 2018
    • 0
    • Octavia I (1U2)

[O1] Witam

Zamieszczone przez faza_1000
    tomiss, u mnie działa tylko przy ustawieniu na manuał tylko ale wtedy trzeba minąć długimi. Po przelaczeniu na automatic nie działa wcale.
    To u mnie jest na odwrót. Na auto działa na manetkę, na manualu działa Auto
    Sprawdź całe kodowanie od początku, może nie wszystko zaznaczyłeś jak trzeba.
    Czy próbowałeś np. zmienić "low beam" na halogeny ?

[ Dodano: Pon 17 Paź, 16 08:30 ]
    [quote="Bandini"]
    Zamieszczone przez tomiss
    Zamieszczone przez faza_1000
    Kodowanie chyba się udało zrobiłem:

Mam tylko pytanie, czy do auto włączania świateł podczas deszczu także musi być sensor bez A na końcu ?
    Nie sądzę. On nie ma nic wspólnego. Światła podczas deszczu załączone lub wyłączane są na podstawie pracy wycieraczek.
    Czy aby na pewno ?
    Jeżeli tak jest, to jeżeli uznam że wycieraczki mnie wku... bo np piszczą albo mażą i je wyłączę to światła też zgasną, nawet jak będzie ulewa ? A co jak wycieraczki zepsują się i stanę na poboczu ?
    Nie chce mi się wierzyć że to tak działa, ale może się mylę.
  • spriter1984
    Classic
    • 2014
    • 25

[O1] Witam

witam mam pytanko. czy ktos tu z forum robi takie rzeczy na zamowienie albo sprzedaje swoje? a pytanie odnosi sie do dowinpipe. od turbo. np 3 cale potem 2.5. i sztywny dolot czyli TIP albo ma namiary na kogos takiego? dzieki wielkie za podpowiedzi . pzdr

Komentarz

• aniol
      RS
      • 2012
      • 5228
      • Octavia I combi (1U5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

spriter1984, Ktoś na forum pokazywał takie coś.osobiście przeglądałem ale kto to zabij nie pamiętam.Spróbuj w szukaj albo tuning.
      http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
      Pozdrawiam ANIOL

Komentarz

Pracuję...