Zamieszczone przez Sigma_74
Oto mój SZKODNIK!!!
Zwiń
X
-
Oto mój SZKODNIK!!!
jak w temacie
o to moje maleństwo, jak na swoje latka (rocznik 1999) uwazam ze nawet calkiem zadbana
dozucilem do niej jedynie czujnik cofania, i blokade skrzyni biegow no i smigam jak trzeba co do klopoto z TURBO o czym sie rozpisywalem to musze napisazc ze od 3 tygodni autko wyzdrowialo i chodzi bdb moze troszke malo mocy na czwartym biegu ale to chyba kwestia regulacji, bo na 3 doskonale sie odpycha jak na te 90 KM..Załączone pliki
-
-
Sigma_74
-
Fajne autko i fajna działka
A moderatorzy to chyba dzisiaj :spiochZobacz ile Ci zostało czasu:
http://zegarsmierci.info/s/zegar
Komentarz
-
-
tasher, do czego piejesz to jest dział dla wszystkich
bartoszkowalski, uzupełnij dane jak jest we wzorze
WZÓR publikcji danych:
MODEL: rok, rodzaj nadwozia,
SILNIK: modyfikacje silnika, bloku, głowicy, typ silnika i jego oznaczenie - Status
UKŁAD DOLOTOWY: dolot, turbina, intercooler - Status
UKŁAD WYDECHOWY: kolektor, wydech, tlumiki - Status
ELEKTRONIKA: komputer, wskazniki itd - Status
UKŁAD NAPĘDOWY: skrzynia jaka, sprzeglo itd. - Status
ZAWIESZENIE: amortyzatory, sprezyny, gumy itd. - Status
UKŁAD HAMULCOWY: tarcze, klocki i wszelkie inne zmiany- Status
BODY-KIT: elementy zewnetrzne, lampy itd. - Status
ŚRODEK: fotele, kierownica itd. - Status
CAR-AUDIO: opisac co sie w aucie znajduje - Status
INNE:
ZDJĘCIA:
MOC: seria i po przeróbkach
Status: Zrobione/W trakcie/Plany
Komentarz
-
-
Re: Oto mój SZKODNIK!!!
Zamieszczone przez bartoszkowalskijak w temacie
o to moje maleństwo, jak na swoje latka (rocznik 1999) uwazam ze nawet calkiem zadbana
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Szkodnik identiko jak mój
Też mam '99 i też SLX-a i też AGR-a i też w tym kolorze i z takimi alusami
Tylko na siedzeniach mam pokrowce co wg mnie znacznie lepiej wygląda niż ta "czeska" tapicerka
Bardzo wdzięczne autko, mam już 180kkm i wcale na razie nie myśle o zmianach.
Jestem naprawdę bardzo bardzo zadowolony z mojej niuni :szeroki_usmiech
pozdrO1 - AGR była
jest O2FL i Honda Jazz 1.4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBAZ reszta BaPit Ty tez chyba miales taki zdarzak, zanim zaliczyles dzwona i zrobiles sztuke :P Sorry za OT
Co do pierwotnego zderzaka - miałem inny - dokładnie taki. Różni się rzeczywiście detalami, ale z tego, co się orientuję, w SLX z tego rocznika innych nie montowano (aczkolwiek mogę się mylić, gdyż jestem tylko człowiekiem :szeroki_usmiech :lol: ).
Pozdr!
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cieqZ tego co widze to one różnią się tylko tymi małymi kratkami?
Pozdr!
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QBABaPit, ja tylko zartuje k Przeciez wiem, ze zadnego dzwona nie mialesbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
bartoszkowalski, wreszcie ktos w bydzi!!! :szeroki_usmiech od dluzszego czasu poruszam sie po tym miescie podobnym szkodnikiem - AGR 99/2000 przed liftem. zielony metalik tez slx. jak Ciebie gdzies zlapie na miescie to nie przestrzasz sie jak klakson uslyszysz :szeroki_usmiech
ps dodam tylko ze jezdze na blachach PGNxxxx
Komentarz
-
-
ja wiem jedno.. napewno moja skodzina ma inny tylni zderzak od tej po 2000 roku :P
a co do przedniego to zima zaliczylem kiedys śmietnik..(bylo slizgo a ja cwiczylem autko i wrowadzilem je w poslizg i niestety nie wyprowadzilem bo dupe mi przegielo, a ktos tam postawil kontener:/ ) no i mi troszke sie wgniotlo co widac na zdjeciu pod spryskiwaczem do swiatel od strony kierowcy ale posklejalem czarny plastik wypolerowalem i prawie nie widac
[ Dodano: Pon 14 Maj, 07 13:30 ]
ok bede mial oczy szeroko otwarte :P ja na CB.. ale cholera jakies 2 tygodnie temu pojawila sie identyczna wersja jak moja ktora staje blok obok.. roznimy sie tym ze on ma z tylu tarcze a ja czujnik cofania
Komentarz
-
-
lec
mad_mark, bartoszkowalski, to i no obkleić sie prosze ! to bedzie na kogo trabic. Ja czesto przez Gniezno latam.... Po lepki zapraszam do Poznania.
sorry za OT.
Komentarz
Komentarz