Czy ktoś z was próbował zakładać licznik od RS w Octavii 1.8T przed faceliftingiem?
W mojej Skodziance mam już nową deskę rozdzielczą, ale zegary są stare. Będzie to razem działało?
ja jak zakupiłem zegary od L&K (wyświetlacz MAXI DOT) i chciałem zamontowac do Eleganca to pojawił się problem z przeprogramowaniem kompa. Ale sprawny technik elektronik z odpowiednim kompem sobie z tym poradził !!!! Niestety nie poradzi sobie z licznikiem przejechanych kilometrów, no chyba że ktoś ma na zbyciu 200zł bo w gazetach są ogłoszenia o możliwości zmiany przebiegu.... :roll:
Oj tam jest cale na niebiesko. A mi chodzi tak jak na foto czerwony z niebieskim. Jak mi sie nie uda tak zrobic to wtedy bede sie zastanawiał (ale to odległa przyszłosc)ze moze kiedys przemechram licznki z bory do octavii sadze ze by pasowal bez wiekszych problemow w koncu to blizniacze auta.
Zamieszczone przez Maicroft
Bez problemu, trzeba tylko diody SMD kupic i zamienic. Dokladnych parametrow nie znam.
Ten licznik jest zrobiony w stylu Golfa.
I o to własnie chodzi tylko ze na samych diodach chyba by sie nie skonczylo bo co zrobic zeby te wskazowki były na czerwono. Te licznki to jedyna rzecz dla ktorych warto kupic jakiegos VW :P
Te licznki to jedyna rzecz dla ktorych warto kupic jakiegos VW :P
No i jeszcze podobno VW ma lepsze servisy i nie skrzypi w nich tak jak w octach :wink:
A liczniki to kwestia gustu ,mi sie moje podobaja ,ale fakt ze jak jechalem bora w nocy, to pierwsze w srodku na mnie zrobil wrazenie kolor zegarow :szeroki_usmiech
Komentarz