Zamieszczone przez Purchawa
Dłubiemy kolejnego AGR...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez PurchawaNo wlasnie nie mam jeszcze FMIC, a lato sie zbliza.
Z jednej strony chcialbym to zrobic przy jak najmniejszej rzezbie, no i kosztach. Dlatego ogolnie jestem nastawiony na FMIC od ARL, ale nie bardzo usmiech mi sie wymieniac i chlodnice wody, a bez tego bedzie podobno nie latwo wpasowac FMIC od ARL.
Jest jeszcze opcja od jakiegos IVECO. Niestety FMIC na zamowienie, raczej odpada ze wzgledu na koszty...
Zamieszczone przez PurchawaZ drugiej strony, chyba inzynierowie Subaru umiescili w Imprezie IC w takim miejscu z jakiegos powodu ? Bo nie sadze, ze nie dalo sie upchac tego przed zderzakiem, choc musze przyznac, ze w STI pod maska jest strasznie wszystko upchane.k powiem więcej - niektórych z nich (np. właścnie IC) nie nazwałbym nawet dobrymi. Każdy szanujący się użytkownik Imprezy (czyli taki, który nie pozostawia jej seryjnej) długo z takim gówienkiem nie pojeździ...
Pomijam już fakt, że w Imprezie ktoś przyłożył sporo pracy, by jednak ten IC spełniał swoją rolę. Natomiast zrobienie tego home-made sposobem mogłoby przynieść więcej niepożądanych skutków, niż korzyści... nie mówię już o kwestiach estetycznych. już mój wlot wygląda tak, że najlepiej byłoby go nie komentować, a co dopiero, jakby pojawił się 2-3 razy większy :wink: :lol:
Pozdrawiam!
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSNa wyleczenie z nalogu skuteczny jest porzadny fuck-up... :P :lol:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez PurchawaEee... Michal, chyba nie zyczysz mi jakiegos nieszczescia :?: :roll:
Stwierdzam jedynie fakt...
Mam nadzieje, ze uda mi sie ominac niemile "niespodzianki" szerokim lukiem."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
AWARIA!
zamontowany u mnie w nysie FMIC z IVECO sprawuje się niesamowicie...
I to jest wersja z radiatorem o gróbości zaledwie 4cm jak byś chciał purchawa to moge się zapytać czy by mieli dla Ciebie taki sam ale o grubości 8cm
Do tego byś musiał dorobić boczki z alu, no i wlot wylot z jednej strony, myśle że temperatura spadła by przynajmniej o połowę
Komentarz
-
AWARIA!
Długość stopki skrócona...
Ps. Zmierze dokaldnie tego mojego FMIC i dam wam wymiary ciekawe czy duzo zabawy by bylo z montarzem tego w skodzinie hmm...
Komentarz
-
AWARIA!
Cena na dzień dziśejszy wynosi 350zł i odbior osobisty u mnie pod blokiem
Po szkole podam dokaldne wymiary tego ic wraz ze zdjeciami, oczywiscie IC pochodzi z IVECO i jest wielki jak trzeba
Komentarz
Komentarz