Dzi ,eki za telefon .. ale dziś strasznie cierpie .. po spotkaniu rodzinnym 8)
Ciszej po chipie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MiKruSMoze tak byc. Modyfikujac samochod zmienia sie rowniez kąt wtrysku i bardzo czesto silnik zaczyna kulturalniej pracowac, przez co daje to wrazenie, ze jest ciszej.
Komentarz
-
-
Ja nie zauwazylem roznicy w natezeniu dzwieku, natomiast w jego barwie owszem... po chipe jest "twardziej"Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
u mnie jest głośniej ... bo nie mam kata :POII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Nexus6, jak to mozliwe ze po wyjeciu kata masz ciszej ? dnamatem ruły okleiłeś czy co ? Przeciez powinno być głośniej. kat przecież tłumi. ? :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Nie należę do ludzi, którzy sądy wydają po 5 minutach, dlatego dałem sobie kilka chwil żeby pojeździć autkiem w różnych warunkach i sprawdzić na własnej "pupie" jak się autko sprawuje z nowym programem. Rzeczywiście silnik pracuje u mnie wyczuwalnie ciszej i (chyba) w nieco innej tonacji klekotu (albo ja się już zupełnie do tego dzwięku przyzwyczaiłem :wink: ) W każdym bądź razie, jestem bardzo happy.
Poza tym Octa odpycha się jakby ciut żwawiej - w mieście, no cóż, ciężko o miarodajne warunki, ale jest zdecydowanie lepiej. Prawdziwy szok przeżyłem na trasie - nawet w najśmielszych snach nie przypuszczałem, że to autko potrafi tak za..pitalać. Już wiem, do czego służy ten emoticon: :diabelski_usmiech
Wielkie dzięki Piotrek za zorganizowanie DD i dla Krzyśka z M's za świetną robotę (nie wiem czy zagląda na forum) oraz wszystkim kolegom z OCP za miłe spotkanie :!:Szer.koszenia-53 cm,Silnik-5,0 b/s,System rozruchu - ręczny,Kosz na trawę-75 l,płócienny z twardą pokrywą,Funkcja mieląca-standard,Deflektor-standard,Koła-8",Wysokość koszenia-35-95 mm,Waga-42 kg..a statkiem z USA płyną już nowe chromy
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez Nexus6KruPin, tzn. wspawana tak ze wydech nie zrobił się głośniejszy, za to efekt z wywalenia kata miło mnie zaskoczył na DD :diabelski_usmiech
Komentarz
Komentarz