Zamieszczone przez Martinez
Był to mój pierwszy kontakt z produktem z Ingolstadt.
Na codzień mam OI i powiem tak:
Audi zobiło na mnie piorunujące wrażenie, pomimo iż to firmowy samochód i za bardzo o niego nikt nie dba, jest niesamowity. Nic nie puka nic nie stuka, nic nie skrzypi. OI od nawet kilkuletniego Audii dzieli ogromna przepaść technologiczna
1. Zawieszenie i prowadzenie tego samochodu jest diamertalnie inne. Czy ktoś mi może napisać jak w A4 rozwiązano kwestię zawieszenia? Ten samochód nie jedzie, tylko płynie przyklejony do drogi.
2. Na 5 czy też 6 biegu można bez problemu żwawo przyspieszać (prędkości 170-200 km/h).
3. A4 bez względu na prędkość jest zajebiście ciche. (to chyba zrobiło na mnie największe wrażenie).
4. V-max 230 km/h
5. Materiały w środku, oddzielny climatronik dla pasażera i kierowcy, czy też czerwono-niebieskie/mleczne podświetlenie zegarów nie stanowi dla mnie jakiegoś szalonego atutu ale cała reszta.......po prostu bajka.
Polecam z czystym sumieniem.
Na koniec mam pytanie do posiadaczy RS-ów lub też do Martineza który jeździł RS-em. Czy zawiecha i wyciszenie w RS-ie jest porównywalna do A4? A może lepsza, gorsza jakakolwiek?
Napiszcie parę słów na ten temat.
Komentarz