Zamieszczone przez dacki
Nowa Twarz Octavi II
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Nowa Twarz Octavi II
hosTagi: Brak
-
-
Nowa Twarz Octavi II
Jak widac jestem swierzy na forum - ba nawet nie mam Octavii a jeno Fabie,
ale wracajac do tematu. Nowa Octavia jest po prostu bomba ... ale ten przod grill
to normalnie mnie o drgawki przyprawia. Stad pytanko czy ktos moze probowal zamienic
pyszczek Nowej Octavi na np Audi A6 badz Chysler'a 300C ?
Jak ktos probowal ewentualnie sobie zapodal taka nowa buzke to moze by sie pochwalil
jak to wyglada i jak ewentualnie to to zamontowac
-
-
sivy, Kup A6 albo 300C i problem z głowy. Zaraz pewnie powiesz ze tył też jest nie taki i lepiej byłoby od Volvo, albo że jeszcze coś tam i wyjdzie Ci składanka z kilku aut. Skoda to nie Audi (choć pokrewne) a i tym bardzie nie Chrysler.
Takie jest moje zdanie i sie nie obrażaj.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sivyNexus6 to projektanci spaskudzilo O2 a ja to bym chcial jeno ich partactwo poprawic :PTDI 205PS
Komentarz
-
-
W ubiegłym miesiącu na lotnisku w Pyrzowicach widziałem taksówkę - O2 czarny liftback. Miała grill, klamki, listwy boczne oraz obramowania szyb bocznych zrobione w chromie... Logo z tyłu i z przodu też zmienione na takie srebrne. W sumie nawet nawet to wyglądało...Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rybeuszcoś takiego proponuje Milotec:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
czyli obcina sie cos w aucie tylko po to by zalozyc taki siatex na przod?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Samiecb707 napisał/a:
[... Trzeba uciąc da dźwignie co normalnie wyskakuje...
Napewno uciac? czy daja jakis zamiennik do zamka ?
Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.
Zamieszczone przez Jabar1975czyli obcina sie cos w aucie tylko po to by zalozyc taki siatex na przod?
Ten w zderzaku mocuje sie bez inwazyjnie... Wyciagasz stare elementy i wstawiasz nowe..
Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.
pzdrAdam
Komentarz
-
-
jestem nowym użytkownikiewm forum i klubu OCV
Naklejkę otrzymasz na jednym z regionalnych spotów. Śledź tematy na forum.O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez janek.dHEJ jestem nowym użytkownikiewm forum i klubu OCV posiadam OC2 1,9 TDI I chciałbym pobajerzyć trochę o tym autku i o servisach skody jak to wszystko wygląda bo mi sie wydaje że kiepsko. mam na myśli (servisy) , a poza tym jak można zdobyć nalepkę OCV jestem z Jaworzna :?:
pogadać zawsze można na spotach w strefie klubu
Komentarz
-
Komentarz