ja też już się przyzwyczaiłem do rozbrajania alarmu kluczykiem w stacyjce i do tego że co chwile znajomi z pracy dzwonią że na światłach skode zostawiłem :P
czas coś z tym zrobić
Mam Skodę Octavię 1.9 TDI AGR seryjne 90KM 2003rok Ambiente Ice z przebiegiem 170k km. Co w niej zrobić aby podnieść moc do około 110-120KM ? Chcę podnieść moc jak najmniejszym kosztem. Co będzie lepsze chip, zmiana wtrysków?(jestem kompletnym laikiem w tych sprawach). Okolice Łodzi. Proszę o propozycje(ceny również)...
moss, Jak chcesz mieć pełną satysfakcje to polecam ...
Wpakować wtryski ASV - twoje juz maja prawie 200tyś i pojechać do Aligatora Wojtek MT Katowice by Ci wystroił furke. Wyjedziesz z moca w okolicy 135KM i 300Nm .. I wierz mi ze auto cię zaskoczy !
Zrób to raz a porządnie !
Bo sam program szybko ci sie znudzi wierz mi .. kiedyś tez chciałem tylko delikatny program jak najtaniej - wiem co mowie ... sam mam AGR-ka
brandO, z doświadczenia wiem .. ze to jest najtansze i rozsadne rozwiązanie. Jak tak zrobi to może zapomnieć o modach na długi czas.
Oczywiście moze robić sam program jak najbardziej. Tyle ze za pół roku bedzie szukał wtrysków i robił korekte softu. I wtedy powie ze mogł tak odrazu zrobić i mieć spokoj.
Poza tym nie wiadomo jak jego wtryski. Czy nie leją i czy sa w stanie popchać większą dawkę paliwa by osiągnąć te 120KM. I ile na takim setupie popsikają :szeroki_usmiech
Reasumując ..
WERSJA ECO - sam soft
WERSJA FUN - ASV + soft
[ Dodano: Sob 02 Cze, 07 17:51 ]
Zamieszczone przez Qulek
Ile teraz takie wtryski kosztują ??
990 zł na dzien niedzisiejszy nie mam ale do tygodnia przyjdą te zamówione przez kolegów z OCP. Pewnie 2 komplety jak będą wezne extra na handel na allegraczu za 1200
Komentarz