hmm z tego co tu widzę to chyba w chinach pierwszy raz takie coś widzę ale nie powiem fajnie to wygląda tak stylowo i elegancko zarazem wątpie żeby coś takiego mieli w Polsce :roll:
a daloby rade jakos to zrobic z tych niby niklowanych tasmach z allegro po pare zlotych?
oczywiście że by dało :diabelski_usmiech
pomijam że trzeba by znaleźć odpowiednią szerokość, a jak juz byś znalazł to po miesiącu jak nie szybciej "chrom" by oblazł i miałbyś chromowano-białego rysia w cętki
zadecydowanie zapomnij bo to już byłaby wiejska wersja wieś tjuningu
Ja biore ta pania od czerwonej :tunning Dalo by rade, czesto robia tak w OI. O ile w OII to wyglada to w OI to mi sie niewidzi. A te listwy to zrobili takie typowy VW STYLE. Mnie sie widzi. Ci chinczycy to se maja fajnie. Pieknosci i to w dodatku przy chromah :rofl
na srebrnym kolorze takie listwy też dodają smaczku samochodowi , codziennie widzę paska b5 kolegi srebrnego z listwami takim, mi się to bardzo podoba , na pewno bardziej jak O2 bez listew polakierowanych , jeszcze w dodatku przy jasnych kolorach to po prostu razi , takie trochę już nie dzisiejsze . .żebym był zrozumiany - chodzi mi o niepolakierowane listwy , boczne i na zderzakach.... . dla porównania można obejrzeć sobie pierwszą z brzegu RSkę , zupełnie inaczej wygląda z listwami pod kolor . wiem , wiem , takie są nie praktyczne , zaraz się zacznie ale nie zawsze chyba musi być praktycznie ,prawda.... .
jestem pewien że większość właścicieli O2 wolała by mieć polakierowane listwy , i na pewno nie jeden chciałby mieć takie chromiki ....
ciekawe skąd je wzięli :evil: :?:
Przecież takie chromowane listwy na boczne drzwi dostępne są w ofercie Miloteca Sam sie nawet nad nimi zastanawialem ale stwierdziałem że nie wygladałoby to zbyt piękne. Jakoś wolę Octavkę bez tego.
Big, no sa ale to same chromiki , które nie będa wkomponowane w listwę tylko naklejone na nie , poza tym dochodzi malowanie listew...
ja mam akurat trochę mniejszy problem ponieważ mam taki kolor że te listwy wogle nie rzucają się w oczy , chyba nawet lepiej jak na czarnym lakierze bo maja taki szarawy odcień..
Komentarz