lec wielkie dzieki za twoja rade.powiem tak poczytajcie moje komentarze a wtedy sie dowiecie teraz wstawiam same springi a za rok bedzie gwint latalem kiedys autkiem na glebie amory i sprigi sportowe i co przod sie zaczol rozchodzic i teraz jestem uprzedzony kazdy robi to co lubi nie przyklejam naklejki rs i nie lasuje sie ze mam 150km pod maska jak niekturzy tu to robia autkiem latam duzo i szybko czasem jezdze po torze gokardowym u siebie w suwalkach i wiem ze sprezynki to za malo ale narazie sie ucze a pracoje tylko w weekendy wiec nie stac mnie na cala zawieche odrazu tak jak nie kturych na forum mam w dupie ze robie bledy tak juz mam i tego nie zmienie to chyba na tyle i uwazam za zamkniety temat ps.a serwisy robie sam a nie w aso i niemam sie przed kim wzbodzac podziwu autko sluzy mi do jazdy a nie lasu a co do zawiechy to poprawiam bo strasznie ja kladzie na zakretach moze kiedys bedziemy mieli okazje spotkac sie na zywo to mi to powiesz prosto w oczy bo na forum to kazdy kozzaka zgrywa
[O1] rozpórka na przod
Zwiń
X
-
Jak ta uwaga związana z rozmową w 4 oczy, jest skierowana do mojej osoby, to bardzo chętnie
Pokaż mi jedną osobę co się Lansuję że ma 150KM, ale lansuje ok :?:
BTW też nie mam znaczka RS.....mam WRC :lol:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
KUBAŃCZYK, Nie dostales zadowalajacej odpowiedzi, to sie nie unoś. Mnie sie tez nie podobaja posty Tymona i Nexusa z tego wątku, ale to nie powod, zeby sie niezdorowo podniecac.
Poza tym bez urazy, ale uwazam, ze jestes troche za smarkaty, zeby w ten sposob zwracac sie do innych.
I jak sam nie lubie jak sie ktos nadgorliwie czepia o bledy, tak w Twoim przypadku jest to juz oznaka jawnego lekcewazanienia odbiorcy Twojego posta, bo bledy są skanadliczne.
W dzisiejszych czasach mozna sobie z tym poradzic uzywajac Worda, albo chocby Firefoxa.
Zreszta o braku szacunku do rozmowcy, nie swiadczy juz nawet sama forma, ale rowniez tresc Twojego posta.
Temat zamykam, bo widzac ilosc wytoczonej piany, mysle, ze niczego z tego tematu juz nie bedzie.
Gdyby ktos chcial wypowiedziec sie merytorycznie i odpowiedziec na zadane w pierwszym poscie pytanie, to prosze o priv - wtedy otworze.TDI 205PS
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez lecKubańczyk, rozporka do Octy to ta:
http://www.allegro.pl/ite..._sport_alu.html
chcialem wyprostowac swoja wlasna wypowiedz. Przerobilem niedawno patent z ta wlasnie rozporka, i choc sie nikt tego nie spodziewal to i tak okazal sie maly ZONK.
Maska rowniez dostaje napreżeń, czyli zostaje troche wypchnięta. Niemniej daje sie bez problemu zamykac. Zdjęcie wytlumienia maski w TDI niweluje rowniez do 95% jakiekolwiek roznice w wysokosci klapy wzgledem nadkoli. Na upartego sie jedynie dopatrzysz...
Ja jak sie uporam z naprawa auta to bede pozniej troche spilowywal wzmocnienia maski nad rozporka aby wytlumienie moglo wrocic na swoje miejce - ono jednak sporo daje w dieselku.
Komentarz
-
arekbinek86
Witam to moj pierwszy poscik na tym forum i mam takie pytanko odnosnie rozporek...
Zakupilem rozporeczke i teraz bede ja montowal tylko mam jedno ale... ktore mnie bardzo zastanawia. a mianowicie miejsca wiercen przypadaja na zgrzewach... czy nie naruszy to wiercenie konstrukcji kielichow...
z góry dzieki za odpowiedz pozdrawiam
Komentarz
-
lec
daj do fachowca i bedzie dobrze. Wazne aby wszystkie otwory byly w rownej odleglosci od osi kielicha... chyba ze masz jakas dziwna ta rozporke......
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecTo jest ogolna tendencja ostatnio....Wnioski wysnuwam glownie po tym, jak zachowuja sie na drodze :twisted:
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez cieqZamieszczone przez stysiekja bym do OII założył, ale niestety nie ma jak
Komentarz
-
lec
Komentarz