sebasuperb, yyy o 13?? To Wy traktorem jedziecie??
hehe nie traktorem a szambowozem
ps. klawa juz jest. pożyczona bo pożyczona ale jest
to tak jak było mówione...... widzimy sie w kolbie.... miejsce... parking za rondem tam gdzie kiedyś.....
Czy mozna zalozyc cos takiego?
Wiem ze jest "zwezenie" na 1 rure a mam 2 ale srednica to 6,4cm i myslalem ze moze moznaby przyspawac tylko 1 rure z puchy do koncowki. Boje sie tylko ze to moze byc za malo i nie chce sie zadlawic i zrobic sobie krzywdy
Generalnie zalezy mi na prostokatnej lub eliptycznej koncowce (jakos osobiscie nie lezy mi dwururka) tylko nie chce zeby byla za duza (tzn za wysoka). Ta ma wysokosc 5cm i to mi sie bardzo w niej podoba.
Generalnie cala konstrukcja ma charakter powiedzmy przejsciowy bo w przyszlosci planuje zrobic caly uklad w el-tecu ale na razie mam inne priorytety i jestem zmuszony sobie odpuscic
Bede wdzieczny za pomoc i Wasze opinie (rowniez te krytyczne)
Pozdro
ps
BTW Dodatkowo chce wyciac lekko zderzak po te koncowke. Macie jakiegos magika gdzies w Warszawie ktoremu moznaby to powierzyc
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
koncowka jest oka moj znajomy ma takie w fordzie mondeo i zrobil je po obu stronach i efekt jest naprawde spoko kazdy robi to co lubi o gustach sie nie rozmawia tymon
KUBAŃCZYK, tylko ze Mondeo ma jedna rure wydechowa a ja 2. Oczywiscie z jednej puchy i dosc waskie ale nie wiem czy sie po prostu nie zatkam tylko 1 rura...
I ja sie nie obrazam prosze o wszystkie opinie, takze na temat tego czy ta koncowka jest ok i czy bedzie pasowac od O1 (te zlosliwe tez :P).
Lepiej teraz niz pozniej maja ze mnie lacha drzec ze WT :P
[ Dodano: Wto 12 Cze, 07 23:57 ]
Zamieszczone przez deespe
jak ktoś nie chce robić dziury w bumperze
deespe, tylko ze ja chce robic dziure :twisted:
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Bouli, jak masz 2 wydechy to puszczasz drugi na prawą burtę i jest total odjazd
Mam 1 wydech. Seria. Tylko ze tlumika koncowego wychodza 2 waskie rurki i nie chce robic z siebie wariata z 2 koncowkami z silnikiem 1.6...
moze po wszystkich planowanych modach :twisted:
[ Dodano: Sro 13 Cze, 07 00:00 ]
Zamieszczone przez MisiekWAW
zwlaszcza w seryjnej Octavii
jeszcze seria... ale plany sa ambitne :twisted: troche to potrwa pewnie ale mam nadzieje ze wyjdzie wszystko co zaplanowalem
Bouli, jak masz 2 wydechy to puszczasz drugi na prawą burtę i jest total odjazd
jedni na to mowia odjazd a inni wiocha :wink: zwlaszcza w seryjnej Octavii :roll:
o gustach by można 2 epopeję narodowa napisać :wink: wiesz ja bryczki nie widział więc piszę po prostu o rozwiązaniach
generalnie mi zadko kiedy podobaja sie rozwiazania z dwoma symetrycznymi wydechami o ile nie sa fabryczne, to naprawde zadko kiedy wyglada dobrze :roll:
Mi sie to nie widzi, podobnie jak MiskowiWAW... ale jesli komus sie podoba to ok.
aha Bouli, jak chesz 1 końcówkę to zawsze możesz zrobić przejście z 2 na jedną...
no wiem wiem, tylko jaka srednice powinna miec minimum... zwlaszcza ze planuje ja lekko zdlubac
Lukasi, ksztalt tych pierwszych jest jak najbardziej ok, tylko ze ja chce jedna (mam za slaby silnik zeby robic z pseudo kilera szos :diabelski_usmiech ) + dodatkowo podcinany zderzak zeby nie wygladala jak sztucznie przyklejona.
A dwururka mnie osobiscie nie kreci za bardzo :wink:
cos takiego z jednym owalnym pod zderzakiem jeszcze jakoś wyglada w tym linku co wyzej dał Bouli post hermana.
Zgubilem sie zdeko... :lol:
[ Dodano: Wto 19 Cze, 07 10:23 ]
A ok juz lapie herman wrzucil chyba fote RSa. Najchetniej wlasnie taka bym chcial...
Komentarz