W moim aucie radio (oryginał Stream 2 DIN) gaśnie dopiero po wyjęciu kluczyka ze stacyjki...
Alufelgi Alessio
Zwiń
X
-
Alufelgi Alessio
Witam. Zamierzam w najbliższym czasie zaopatrzyć moją Skodzine w nowe butki. Najpierw spodobał mi się model "F" firmy DEZENT, ale ALESSIO F1 chyba bardziej mi się podobają. Nie mam tylko pewności co do włoskich produktów. Kupując Alessio dodatkowo zaoszczędze 300-400zł, jednak niemiecki felgi podobno są bardziej wytrzymałe. Ma ktoś z was felgi Alessio :?: Warto dopłacić do niemieckiego produktu :?: Z góry dzięki za pomoc :wink:Załączone plikiByła Octavia I ( zaje**li w Harrachovie)
Jest Octavia II DSG
-
-
he ja mam dokładnie te i jestem zadowolony,w tym roku odświeżałem tzn.spolerowałem czoło felgi i jeszcze bardziej mi sie podobają.jesli chodzi o to czy sie krzywią itp. to jeszcze ani razu niebyły prostowane a drogi u nas niezbyt są prosteTroche żałuje ze nie skusiłem sie na '17 bo '16 troche takie małe sie wydają na skodzie
jednym słowem POLECAM
Tu masz fotki http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...t=4520&start=0
[ Dodano: Nie 24 Cze, 07 23:38 ]
na 2 stronie masz fotki jak wyglądają po spolerowaniu-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jedrzejm, a za ile tak wyszło?ops: nie pamiętam ale coś ok 400zł ,jest tylko jedna wada trzeba raz na jakies 2 tygodnie przepastować autosolem ale warto. A i był mały problem bo po jakimś miechu zaczłla odpadac farba oddali do ekspertyzy i wyszło ze farba allesio nie przyjmuje innych warstw farby i trzeba było robić jeszcze raz.Zdarli całą farbe i od nowa podkład i farba.Robili troche problemy ale poszło na gwarancji
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KshemArek jaką masz szerokość opony na 16 calach? 205 ? Niektore 16calowe felgi maja szerokość 6,5cali;7cali a ta ma 7,5 .
Ja mam 7,5 i opony 205 (nie pamietam jaki maja rozmiar ET). Fajnie wygladaja, bo ledwo co sie mieszcza w zakolach :diabelski_usmiechBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Fajne felgi mnie osobiście podoba się coś takiego ala audi vw :
którys kolega z forum ma cos takiego widziałem miał na fotkach w aviatorku skodzine z takimi felami ale na jakiejś większej fotce tego nie widziałem a jestem ciekaw jak to wygląda.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76Fajne felgi mnie osobiście podoba się coś takiego ala audi vw :
http://www.allegro.pl/ite...00_i_5x112.htmlByła Octavia I ( zaje**li w Harrachovie)
Jest Octavia II DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KshemArek jaką masz szerokość opony na 16 calach?
Zamieszczone przez KshemTwoje tez mają ET 45 ?ops: nie wiem
Komentarz
-
-
Pojechałem do wulkanizatora i zamówiłem w końcu te Dezenty F 16cali. 1600zł komplet. Cena w sumie jak na allegro. Felg Alessio wogóle już nie zamawia bo miał za dużo problemów z reklamacjami. Podobno lakier odchodził w niektórych płatami. :?Załączone plikiByła Octavia I ( zaje**li w Harrachovie)
Jest Octavia II DSG
Komentarz
-
-
Kshem, właśnie ten model który wrzuciłeś poprzednio na tapetę miał wadę lakieru ale rocznik 2005 bo właśnie w tym roku zmienili powłokę lakierniczą.
Kumplowi schodzi ze wszystkich czterech. Natomiast ja mam z 2004 i malina lakier super ....był, bo teraz to wyglądają jak ścierwa kilka solidnych wyrw w jezdniach zrobiło swojeTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
to ja musiałem trafic z tej dobrej partji bo niepotrzebowały renowacji po 3 latach tylko sam z siebie oddałem do spolerowania-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz