Prosze o porade, czym wypelnic przednik zderzak, a dokladniej rzecz biorac wloty w nim.
Jak wyglada zderzak posluze sie fotka Bapita (mam nadzieje, ze nie bedzie mial nic przeciw).
Najchetniej to centralny wlot zostawilbym bez niczego i wyeksponowal FMIC, ale boje sie ze pierwsze spotkanie z jakims kamyczkiem i moze byc klopot.
Boczne wloty calkiem puste, tez nie sa zbytnio estetyczne.
Jakos duzego wyboru na rynku nie ma.
Pozostaje nieszczesny siatex.
Mam srebrne auto i teraz nasuwa sie pytanie czy zrobic czarny, czy srebrny siatex?
Moze macie jakies lepsze pomysly? Zeby bylo estetycznie, a jednoczesnie bezpiecznie w szczegolnosci dla FMIC.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
siatex zdecydowanie czarny miałem srebrny i średnio to wyglądało ze srebrnym, czrny jakoś mi bardziej pasuje, no i mi osobiście bardziej podoba się ten z mniejszymi oczkami.....ja kupowałem u tego użytkownika: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=104940
Niestety na tym przykładzie jest zderzak z RS'a ale zawsze jest to jakieś odzwierciedlenie jak to mniej więcej może wyglądać u ciebie w przyszłości.
Zderzak RS ze srebrna kratka miloteca juz mialem i wiem jak to wyglada.
Tylko ze tutaj powiezchnia wlotow jest kilkukrotnie wieksza jak w RS i moze byc kupa. :|
Zderzak RS ze srebrna kratka miloteca juz mialem i wiem jak to wyglada.
Faktycznie, zapomniałem :roll:
Zamieszczone przez Purchawa
Tylko ze tutaj powiezchnia wlotow jest kilkukrotnie wieksza jak w RS i moze byc kupa. :|
Dlatego skoro wloty są takie duże zapodaj średni żeby był jakiś kontrast i dobrze sie to wkomponowało w całosc zderzaka, bo jak bedzie dosc gesty to po pierwsze nie bedzie go tak dobrze widac, notabene zasłoni FMIC'a i IMHO wtedy bedzie kupa... :|
Jeszcze można zrobić takie poprzeczki np. chromowane ale nie wiem za ile i gdzie
Ano mozna, koszt niewielki, ale to za cholere nie chroni IC przed cialami obcymi.
Moze i ladnie wyglada, ale raczej nie w aucie uzytkowanym na codzien.
Nic innego mądrego, za normalne pieniadze, co bedzie mozna zalozyc bez ogromnej rzezby raczej nie wymyslisz.
Oczka niezbyt drobne, ale tez nie za duze, bo wtedy bedzie zbyt azurowo i niewypolerowane i przybrudzone graty wewnatrz nie będą dodawały uroku.
Z kolei zbyt drobna siatka spowoduje zbyt duzą sciane czarnej blachy.
Ja bym szukal czegos minimalnie drobniejszego niz u Bartka. Ale z drugiej strony to fotka - moze byc myląca.
Moze ktos Ci uzyczy jakis malych probek i bys poprzymierzal... Tak byloby najlepiej.
Piotrek, jak Szkodnik dużo śmiga i jest szybki :wink: to daruj sobie duże oczka, pokazać Ci fotki FMICA w Ori zderzaku z RSa :?: FMIC do wymiany :szeroki_usmiech
Z tym że to PARCH Lucka, bo on ma OI RS ale w Dieslu :lol:
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03 BMW serii 3... Radość z jazdy.
To i ja wtrące swoje 3 grosze :wink:
Piotrek, IMO chyba najlepszy będzie rzeczywiście czarny siatex jak mówią wszyscy, ale ja bym dał mniejsze oczka niż ma BaPit, głównie po to żeby bardzie chronić FMICa :roll:
[ Dodano: Pią 20 Lip, 07 10:11 ]
A co do adresów to kiedyś kumpel kupował tutaj
[ Dodano: Pią 20 Lip, 07 10:12 ]
W ATC coś mają, ale chyba niewielki wybór czarnych. Można podjechać i zobaczyć
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Piotrek jak chcesz to mi został jeden arkusz to Ci dam to sobie przypasujesz i zobaczysz czy taka wielkość Ci odpowiada, w Warszawie to w sklepach widziałem przy autosklepach marketowych, ale cena 40 zł :-), na alegro 16 :-), może są gdzieś w Warszawie taniej ?
Komentarz