Sieniu, napisz o jakim rozmiarze myślisz 15,16,17,18 itd
jaki zakres cenowy - może masz jakieś propozycje, preferencje bo inaczej każdy ci coś innego napisze
5000 tys= 5 000 000 - za tyle to bym sobie kupil duzo felg i to w komplecie z samochodami
wracajac do tematu - przy budzecie 5tys pln (o takim myslales) mozna juz cos wyhaczyc fajnego - musza byc nowki, czy bierzesz pod uwage jakies malo smigane?
Sieniu, IMHO łykaj 17" od RSa i tyla :diabelski_usmiech
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Swietny pomysł co do tych felaczkuw o RS-ki nawet widziałem na Allegro w dobrym stanie i nie drogie jak na modele z RS-ki a co do zderzakow to narazie nie planuje tak grubej przebudowy najpierw fele i skora do srodak a puzniej pomyslimy o zderzakach
[ Dodano: Sro 25 Lip, 07 18:11 ]
ale ciagle po głowie chodza mi MAM8 tez sa ciekawe i podobno wytrzymałe kolo ma takie w Passacie i nie narzeka
Nie patrz na fotki tych felg pojedynczych, bo to imo podroba jakas, ale patrz na fotki felg ktore sa juz na atkach. Ostatnio widzialem takiego blekitnego Passka kombi wlasnie z takimi felgami - miodzio
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
a mi sienajbardziej podoba blondyneczka :yay:
mam nadziję że lecu mnie nie zatłucze
a co do felg to widza mi siete z audi
jakos łądniejsze niz te z Bory
Zamieszczone przez misiek^wro
Jakbym mial 5 kafli na zakup felg mialbym 3 wzoru do wyboru
to bym sobie wirusa i cooler włozył i kupiłl nowe 15 opony
Nastar, zamulenie masz tylko przy starcie, pozniej swoje idzie
Gorzej juz z szerokoscia podeszwy, tu juz przesadzilem z tym 225, teraz ktos mi mowil, ze jest odpowiednik i jest moich 225/45/17 to 205/50/17 czy jakos tak :P
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Nexus6, no teraz tak, zwlaszcza jak wsadze ASZte i moze pomysle cos z programem ...
Ale teraz przy moich 100 ogierach to ten kapec faktycznie czasem przymula. Choc ostatnio czytalem jakis artykul, ze zbyt szeroka opona tez nie jest zbyt dobra.
Komentarz