Xenony do Octavi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • koja86
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 3178

TomaszGT, uważaj na 27kv potrafi zniszczyć co nieco w aucie u mnie sterownik poduszek 1700zł czjnik prędkościomierza 65 zł sterownik klimatyzacji nie wiem ile?

W czwartek zakladam ory xenony a tamto na śmietnik nie zarażę nikogo tym gównem
    Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

koja86, Widze diametralna zmiane pogladow Jakies pol roku temu pisales ze po co ori xenon jak te wynalazki sa super
      Spritmonitor.de

Komentarz

• koja86
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 3178

Maicroft, gdyby to było tak hermetyczne jak ory xenon to nie wymieniłbym za żadne skarby ale czytałeś co mi nawaliło a przyczyną są dwa gniazda pomiędzy przewodami WN a palnikiem kolesie z klimy przypięli je przy mokrych przewodach tak że stykały się karoseri na efekty nie czekałem za długo wszystko oki jeśli nie ma potrzeby załączyć świateł w momęcie załączania pojawia się 27kV i bach na karoserię .

Dlatego wymieniam to gówno a drugim decydującym czynnikiem jest łapanie much i owadów na szkłach na xenonach nie robi to zbyt wielkiej różnicy natomiast zestawy HID rozpraszają wiązkę światła tak ,że należy zapomnieć o świetle cienia
        Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• TomaszGT
          Classic
          • 2007
          • 5

Zamieszczone przez djczas
          TomaszGT, przyjedź na spota zobaczysz co znaczy oślepiać takim zestawem HID tyle że ja mam to w dalekosięgach z jednego zobaczysz bo drugi coś nie teges reflektor ale da ci to wyobrażenie

koja86, póki co jeżdżę Vectra wiec raczej u mnie te problemy nie wystąpią

jeśli chodzi Wam po głowie pytanie: Co on tu robi skoro nie ma Skody? To wiedzcie ze jestem w trakcie sprzedaży samochodu i szukam O1 najchętniej kombi. Moze już wkrótce będę pełnoprawnym userem
          [scroll:58fc178024]http://www.pimpteam.pl/[/scroll:58fc178024]

Komentarz

Pracuję...