Fotki fajne i mikro spocik też,a kto nie był , niech żałuje :twisted:
Gekocars w Poznaniu - warto?
Zwiń
X
-
Gekocars w Poznaniu - warto?
Szukałem w archiwum, ale nie znalazłem.
Czy ktoś z Was wirusował swojego potwora we wspomnianym Gekocarsie na Głównej w Poznaniu? Na stronie Mastersa figurują jako filia, co na pewno jest jakimś atutem ale wolałbym usłyszeć coś dobrego od bywalców/klientów. Robię rozeznanie komu powierzyć moda i nie wiem czy skorzystać z opcji "pod nosem" czy robić wycieczki po kraju do CS albo innego MT :?:.
Nadal nie wiem też czy mody w EDC16 są wykrywane przez ASO, wiecie coś nowego na ten temat?
-
-
Re: Gekocars w Poznaniu - warto?
Zamieszczone przez cosmosNadal nie wiem też czy mody w EDC16 są wykrywane przez ASO, wiecie coś nowego na ten temat?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
lec
cosmos, Poznan to pustynia jak dla mnie pod tym wzgledem. Sam z kazda pierdola inna niz wymiana wycieraczek jade do kraju slońskich pomp. Do lokalnych rzeźników nie mam zaufania.
Komentarz
-
desmo
Zamieszczone przez lecPoznan to pustynia jak dla mnie pod tym wzgledem
ale przecież może podjechać do Geko i pogawędzić co i jak, i sam stwierdzi co zrobi dalej :wink:
Komentarz
-
Mam odpowiedź z Gekocars:
Możemy wykonać modyfikację programu sterującego
Po tuningu moc wzrośnie do z 105 do ok. 133KM a moment obr. z 240Nm do
ok. 300Nm
U nas modyfikacja programu wygląda tak :
- sprawdzamy stan techniczny samochodu
- sprawdzamy elektronikę samochodu czy nie występują błędy czy wszystko jest w porządku
- badamy moc silnika na hamowni
- jeżeli wszystko jest dobrze wykonujemy modyfikację programu sterującego komputera
- ponownie mierzymy auto na hamowni
- ponownie sprawdzamy elektronikę samochodu
- klient otrzymuje wydruk z hamowi z obydwu pomiarów
Zwykle na modyfikacje trzeba się jakoś umówić i trwa to parę godzin
Praktycznie auto trzeba zostawić na dzień
Koszt 1400zł
Komentarz
-
-
desmo
Zamieszczone przez cosmosJakieś uwagi co do realizacji moda?
Komentarz
Komentarz