również życze wam wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku no i zdrowych i wesolych swiat
Fotele od RSa....mam i ja :)
Zwiń
X
-
Fotele od RSa....mam i ja
Wiec po jakims tam namysle zdecydowalem sie na ich zakup od JanuszaSz...dzis byla wycieczka do Lublina i odrazu montaz na goraco i tu wielkie dzieki dla Janusza za pomoc,w sumie w bardzo banalnie prostej wymianie,ale On juz to przemontowywal wiec nabral juz wprawy .Jeszcze raz wielkie dzieki
Pierwsze wrazenie z jazdy ( trasa Lublin - Wawa - Jabłonna ) poprostu fantastycznie sie jedzie,gdyby nie to ze mi papusiu dla szkodnika braklo to bym wogole nie wysiadal po drodze z autka,odcinek moze nie dlugi prawie 200km,ale po dojechaniu do domu zero jakiegos odczucia przebytej drogi na pleckach...na poprzednich fotelikach tych seryjnych troche bylo juz czuc na krzyzu...a tak tylko nogi trochu zmeczone bo nie moglem dalej fotela odsunac...dwa komplety foteli i dwie kanapy na pokladzie :diabelski_usmiech
Wielkie dzieki i pozdro dla JanuszaSz
-
-
Zamieszczone przez speedygratulacje
chyba ze sie zdecyduje na zmiane koloru podswietlenia zegarow,ale to juz kosmetyka (ewentualnie MaxiDot zaloze-wtedy napewno zielone podswietlenie pojdzie...*****)
Komentarz
-
Komentarz