Fotele od RSa....mam i ja :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mike235
    Drive
    • 2008
    • 78

Fotele od RSa....mam i ja :)

również życze wam wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku no i zdrowych i wesolych swiat
  • Andrzej Z.
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 710
    • Octavia II combi (1Z5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
    • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Fotele od RSa....mam i ja

Wiec po jakims tam namysle zdecydowalem sie na ich zakup od JanuszaSz...dzis byla wycieczka do Lublina i odrazu montaz na goraco i tu wielkie dzieki dla Janusza za pomoc,w sumie w bardzo banalnie prostej wymianie,ale On juz to przemontowywal wiec nabral juz wprawy .Jeszcze raz wielkie dzieki

Pierwsze wrazenie z jazdy ( trasa Lublin - Wawa - Jabłonna ) poprostu fantastycznie sie jedzie,gdyby nie to ze mi papusiu dla szkodnika braklo to bym wogole nie wysiadal po drodze z autka,odcinek moze nie dlugi prawie 200km,ale po dojechaniu do domu zero jakiegos odczucia przebytej drogi na pleckach...na poprzednich fotelikach tych seryjnych troche bylo juz czuc na krzyzu...a tak tylko nogi trochu zmeczone bo nie moglem dalej fotela odsunac...dwa komplety foteli i dwie kanapy na pokladzie :diabelski_usmiech

Wielkie dzieki i pozdro dla JanuszaSz
    CDS-AutoSpa

AXR TDI+
    Perfect Service by DobryGrześWawa
    ET-14,352

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Andrzej Z., :szeroki_usmiech
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• speedy
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 396

gratulacje ja tez stalem sie posiadaczem nowego wnetrza i tez juz siedzi 8)

tylko zamontowac jeszcze podgrzewanie

Komentarz

• Andrzej Z.
          Rider
          S_OCP Member
          • 2007
          • 710
          • Octavia II combi (1Z5)
          • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
          • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Zamieszczone przez speedy
          gratulacje
          speedy, THX teraz czekam na nakladeczki jeszcze ta podstopnica by sie zdala....pozniej jeszcze boczki i podlokietnik obszyc skora i wnetrze bedzie skonczone...
          chyba ze sie zdecyduje na zmiane koloru podswietlenia zegarow,ale to juz kosmetyka (ewentualnie MaxiDot zaloze-wtedy napewno zielone podswietlenie pojdzie...*****)
          CDS-AutoSpa

AXR TDI+
          Perfect Service by DobryGrześWawa
          ET-14,352

Komentarz

Pracuję...