JIMMYtm, sprawdź po swoim Vin-ie jakie masz wyposażenie
Nakładki nadkoli
Zwiń
X
-
Dezet, Zupełnie jakbyś zrobił fotke mojej Okci.Do kompletu sa jeszcze nakładki na progi i spoilery na przód i tyłi(przed FL)Produkuje to firma w CS w okolicach Vrhlabi.Jeździlem do nich i wszystko kupowałem.Podobno są podróby do kupienia,ale nie znam źródła.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Dezet, Nakładki na progi trzeba niestety montować na nity.Spoilery na przedni i tylny zderzak pasują w ori zderzaki(oczywiście przed liftem,bo one zastępują fabryczne czarne listwy.Nakładki na nadkola montuje się na ogólnie dostępne kleje montażowe w tubach(a la silicon)Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Re: Nakładki nadkoli
Zamieszczone przez DezetBędąc na Słowacji widziałem Octavię z takimi oto nakładkami na nadkolach. Tylko, że były czarne. Widział ktoś może takie w Polsce? Co o nich sądzicie?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
Pozwolę nie zgodzić się ze zdaniem kolegi rafalus, i wstawiam nowe zdjęcia.
Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Ja zawsze zminiając coś w aucie próbuje podwyrzyć stadard nawiązać do wyższej klasy uszlachetnić. Jak się kmouś podoba taki dodatek to ok. (nie zależy mi na kłótni)Ja wolał bym pomalować listwy włożyć 16-17 albo wymienić wkłady w lusterkach na niebieskie
Przypomina mi to zestaw dodatków do poloneza 97. Poza tym octavia to jedno z niewielu aut VW (płyta golf 4) , która akurat ma progi i to metalowe a zderzak dużo szlachetniejszy jest RS.nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
Komentarz