[O1] lusterka z O2 do O1 ciag dalszty...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • simpsonb
    Classic
    • 2008
    • 13

Zamieszczone przez MiKruS
    admin w damskiej bieliźnie bedzie musial wrzucić foto...
    Michal, wiec zacznij juz szukac Twojego rozmiaru. :P :lol:
  • tenohr
    Classic
    • 2007
    • 14

Dawno mnie tu nie bylo moi Mili, ale jestem chwilowo i potrzebuje pomocy od was na wczoraj... :cry: Lusterka juz zamontowane tylko jet teraz problem z zamontowaniem elektryki.. Cholender nie moge znalezc elektryka ktory by chcial mi to podlaczyc, kazdy sie tlumaczy ze 2 nie mozna podpiac do 1. Za 3 dni wyjezdzam i jestem zmuszony zalozyc je samemu, tak wiec jakby ktos mogl mi podeslac jakies schemamty Octavii 2002 (elektryka i ogzrewanie) to samo sie tyczy lusterek od O2 ... to bylbym bardzo szczesliwy :lol: a jakby co to jestem w stanie zadzwonic zeby sie dowiedziec co z czym...
    Pozdrawiam iczekam na szybka odpowiedz od was Kochani.... 0-691-597-200

Komentarz

• Kejup
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 533

Hej tenohr. U mnie Octavia z 2000r. ale myślę, że powinno być to samo. Ja podłączałem metodą prób i błędów . Daję Ci tu prowizoryczną rozpiskę jak to jest podłączone u mnie( są to lusterka z O2 bez fotochromu i podświetlenia boku auta, jeżeli ty masz fotochrom i podświetlenie to proponuję odezwać się do koja86 bo on takie właśnie będzie zakładał do swojej O1).

Lusterko prawe:
      Lusterko:.....żółty................fioletowy...... ....zielony.......szary......brązowy
      .....................1.......................2.... ....................3...............4............. .5
      Auto:......biało-niebieski......biało-zielony......zielony........biały......brązowy

Lusterko lewe:
      Lusterko:.....niebieski................zielony.... ...........brązowy..........czarny.........czarny
      ........................1......................... ....2.........................3................... 4................5
      Auto:.......czarno–zielony......czarno–czerwony... ...zielony...........biały..........brązowy

Mam nadzieję, że Ci to pomoże! Pozdrawiam!
      Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
      Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!

Komentarz

• tenohr
        Classic
        • 2007
        • 14

Michał Dorobisz, dzieki za rade ale jednak u mnie jest to troszeczke w innych jednak kolorach. ale mimo to wszystko jest okejas. Punkt dla ciebie za pomoc Przy moich lusterkach bylo po 14 kabli a przy aucie 5 tak wiec motada miernika i wszystko jasne.. a po 2-gie mam przy wersji 2002 troche inne kolory... auto: 2*czarny, niebieski, zielony, brazowy i to po obu stronach te same ( namieszane) .. Ale tak czy siak dzieki i pozdrawiam

Komentarz

• Kejup
          Rider
          S_OCP Member
          • 2007
          • 533

tenohr, Nie ma za co? Szkoda tylko, że nie pomogłem w 100%
          Ty pewnie masz te lusterka z O2 wypasione tzn. fotochrom i doświetlenie drzwi.
          Pozdrawiam i życzę udanego podłączania!!!!!

Polecam po montażu udać się do jakiegoś fachowca od plastików (zderzaków itp.) bo adaptery nie pasują ale można je nadlać. Ja mam to tak zrobione:
          Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
          Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!

Komentarz

Pracuję...