HAMULCE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rav58
    Elegance
    • 2008
    • 864
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

HAMULCE

Kurwa!
    Nie chce tu byc adwokatem Michala, ale i ja powoli trace cierpliwosc.

Wydaje mi sie, ze czesc tu osob to mimo wieku dzieciaki i banda hipokrytow.

Jakie tak naprawde macie zale do Michala?
    Ze gosc jest malo dyplomatyczny i mowi to co mysli? Ze nie "owija w bawelne" publicznych wypowiedzi, a za plecami kogos objezdza, tylko mowi wprost adwersarzowi co mu nie pasuje?
    To wolicie kogos kto "bulke przez bibulke, a gowno cala lapa"?
    To podpada w jakas paranoje. Czy naprawde niektorzy tutaj maja o sobie tak duze mniemanie, ze jak ktos probuje delikwenta sprowadzic z chmur na ziemie, to staje sie jego wrogiem numer jeden?

Panowie, moze tak wiecej szacunku do siebie i do innych.
    Ja tez sie z Michalem w wielu sprawach nie zgadzam, ale szanuje Go i jego zasady.
    Czy to takie trudne wymagac czegos od innej osoby, ale i wymagac tego samego od siebie?

Powiem szczerze, ze podziwiam Michala, za upor z jakim probuje wiekszosci z Was cos przekazac i uswiadomic, choc juz dawno mu powiedzialem, ze to walka z wiatrakami.
    Na jego miejscu juz dawno polowe wyjebalbym jeszcze na poczatku takich dyskusji-wycieczek osobistych.

Naprawde zastanowcie sie nad swoja postawa i zrozumcie, ze Admin to tez czlowiek, a Michal jest i bedzie adminem, czy to sie komus podoba czy tez nie.
  • ketome
    Drive
    • 2007
    • 61

HAMULCE

SZukałem - chodzi jakie zaciski do O I - aby wzmocnić siłe hamowania.
    CZy ktoś stosował dodatkowe wspomaganie siły hamowania a jak tak to z jakim skutkiem?

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Tak sa dwie szkoly, jedna zaklada montaz duzo lepszy tarcz i klockow w seryjnym rozmiarze 280mm np Brembo Oro albo zmiane seryjnego kompletu na wiekszy tj 312mm tarcza z jakas dobra tarcza i dobrymi klockami.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• jaro4444
        Rider
        • 2006
        • 508

Praw fizyki nie przeskoczysz. Polecam drugą opcję - w Twoim przypadku najlepiej przód i tył z RS + zwrotnice przód z RS. Masz heble takie, że oczy na szybie jak hamujesz :diabelski_usmiech
        Był czarny Leon jest Superb 2.0 CFGB+

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

Zamieszczone przez jaro4444
          Masz heble takie, że oczy na szybie jak hamujesz
          i kierowcę auta jadącego za Tobą w Twoim bagażniku - MSPANC :diabelski_usmiech
          With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• ketome
            Drive
            • 2007
            • 61

Zamieszczone przez jaro4444
            Praw fizyki nie przeskoczysz. Polecam drugą opcję - w Twoim przypadku najlepiej przód i tył z RS + zwrotnice przód z RS. Masz heble takie, że oczy na szybie jak hamujesz :diabelski_usmiech
            Ja mam 15 a RS chyba 16' Codo bagażnika to jest jakiś sposó podłązcenia świateł awaryj nych do świateł stopu wrazie ostrego hamowania ma to np.C5

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratoRS
              • 2004
              • 25757
              • Audi

No do 312mm trzeba miec zima/lato min 16" felgi Tak wiec koszt rosnie, jesli nie posiada sie takiej bazy
              Spritmonitor.de

Komentarz

• Miko
                Classic
                • 2006
                • 31

Ja to bym chcial miec chociarz z tylu tarcze zamiast bebnow. Pisalem wczesniej ale niedostalem odpowiedzi wiec pisze jeszcze raz . Czy wiecie co potrzebne jest do takiej zmiany, ale niechcial bym zmieniac calej belki tylko zostawic swoja.

Komentarz

• fernando
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 1890

Zamieszczone przez ketome
                  Codo bagażnika to jest jakiś sposó podłązcenia świateł awaryj nych do świateł stopu wrazie ostrego hamowania ma to np.C5
                  Z moich informacji wynika, że jest to tylko jeden z elementów układu zwanego BA lub BAS (zależnie od koncernu) i chyba nie jest to takie proste...

Komentarz

• Bond
                    Ambiente
                    • 2004
                    • 136

Tylko duża tarcza, i potem dopiero lepszy producent tarczy, klocka, płynu i przewodów.
                    Pozdrawiam
                    bond
                    dużo KM/i jeszcze więcej Nm

Komentarz

Pracuję...