Zamieszczam fotki wydechu przlotowego 2.5cala w skodzie Purchawy zakladanego w
el-tecu....
o reszcie Piotruś sie wypowie...
wracajac z el-tecu zajechalismy do Marka na hamownie i Piotrek byl hamowany a
ja razem z Krzyskiem jeździlem Lupkiem :yay: autko zapina jak wsciekle na kazdym biegu... :diabelski_usmiech
No wyglada ciekwie :food ,czekamy na opis :szeroki_usmiech
Sa jakies lepszej jakosci/wieksze/wyrazniejsze fotki :diabelski_usmiech
na wysokich obrotach pojawia się... bas :shock: :shock: :shock: byłem w szoku :lol: w środku podobno nie ma różnicy mimo że jest na jednym tłumiku :roll: końcówka mogłaby być nieco mniejsza :zlosnik:
na wysokich obrotach pojawia się... bas :shock: :shock: :shock: byłem w szoku :lol: w środku podobno nie ma różnicy mimo że jest na jednym tłumiku :roll: końcówka mogłaby być nieco mniejsza :zlosnik:
Nie tylko na wysokich - wystarczy mocniej wcisnac gaz.
Jak juz pisalem wczesniej - dzwiek wydechu przelotowego w TDI jest zajebisty. :twisted:
Cieplo sie zrobilo i wlasnie sie przymierzam do zrobienia czegos z moim wydechem. Co zrobic zeby bylo bez wiekszej rzezby?? Mam zamiar wstawic rurke w katalizator i co jeszcze polecacie??
Ogolnie ostatni pomiar i wyszlo 145KM i 384Nm
Trzeba robic FMIC, bo sie goraco w dolocie zrobilo.
Wydech jest na jednym tlumiku i przy normalnej jezdzie nie ma zadnej roznicy w glosnosci wzgledem serii. Fajny basowy pomruk pojawia sie przy mocnym wcisnieciu i powyzej 3000rpm. No i turbinke fajniej slychac. Tak po za tym to chyba standard.
Nie wiem jak jest na zewnatrz, ale chyba jakos bardziej glosno nie jest.
"Dupohamownia" wykazuje tez jakby latwiejsze wkrecanie sie z niskich obrotow
[ Dodano: 18 Kwi 2005 11:28 am ]
Zamieszczone przez MisiekWAW
właśnie chce się o tym przekonać :wink:
To czemu sie ze mna nie przejechales ?
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Jeżdżę często maleństwem więc moge potwierdzić, że w środku nie ma różnicy ;-) Tak więc na wydech nie mogę psioczyć; -) Mógłby być jedynie troszke mniejszy ;-)
Komentarz