No ja tam nie wnikam czym sie beda smarowac :szeroki_usmiech
[O1] czy używa ktos magnetyzerów i czy faktycznie to działa?
Zwiń
X
-
Dziala, zmierzony przyrost w AXR to 5 cm dlugosci i okolo 3cm w obwodzie - ale zalezy to od miejsca montazu (na ktorej rurze) .....
:diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ja testowalem magnetyzer tylko jakis lepsiejszy. :twisted:
Najpierw mierzylem moc z nim, a potem po dość długim czasie bez niego. Auto bez magnetyzera okazalo sie chyba o 4PS slabsze.
Z tym, ze niestety odległości czasowe byly zbyt duze, zeby moc stwierdzic, ze moc spadla po odpieciu magnetyzera.
8)TDI 205PS
Komentarz
-
-
redaktorki z AUTO ŚWIAT-a przeprowadzali testy magnetyzerów na benzyniakach i dieslach (także na hamowni). Wyniki: bez różnicy na parametrach silnika z i bez magnetyzerów. Szkoda zachodu.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Kiedys u Jacka Chojnackiego na hamowni robiony był test dla Auto Sukcesu o ile dobrze pamiętam, na mojej Felicji. Po zdjęciu magnetyzera moc i moment wyraźnie sie zwiększyły :lol: :lol: :lol:
To były magnetyzery Maksor te przepływowe - imho sprawa rozbijala sie o to ze ograniczaly przeplyw paliwa :roll:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Ja w sejku robiłem testy dla Maksora
Miałem założony magnetyzer wielkości laski dynamitu :!: :lol: jakiś największy chyba dla samochodów cięzarowych.
Jak kiedyś pojechałem sobie na 1/4 mili Sejtankiem obklejony Maksor itp, to na kresce stanąłem z Sejkiem też 1.1 MPI z Kolektorem wydechowym el Barano, cały wydech zrobiony, jakis stożek itp.
Koleś dostał baty o niecałe 2 długości :lol:
W moim odczuciu autko jechało tak samo :wink:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
W usa w którymś z programów tv (mythbusters) też przeprowadzali testy - zero różnic z i bez. Czyli sobie odpuścić. Natomiast Ciekawie wypadł im test pick-upów z specjalną siatką założoną zamiast tylnego zamknięcia. Otóż wg. testtu faktycznie MNIEJ paliły niż z zamkniętą, albo położoną bortą tylną....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abyssW usa w którymś z programów tv (mythbusters) też przeprowadzali testy - zero różnic z i bez. Czyli sobie odpuścić. Natomiast Ciekawie wypadł im test pick-upów z specjalną siatką założoną zamiast tylnego zamknięcia. Otóż wg. testtu faktycznie MNIEJ paliły niż z zamkniętą, albo położoną bortą tylną.czyli wychodzi na to że trzeba od occi spróbować odkręcić tylną klapę i założyć siatkę nawet tę z bagażnika.... i się zobaczy jak zareaguje na spalanie :twisted:
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespeczyli wychodzi na to że trzeba od occi spróbować odkręcić tylną klapę i założyć siatkę nawet tę z bagażnika.... i się zobaczy jak zareaguje na spalanie
Zero oporów oprócz czachy kierowcy.Jaro
Komentarz
-
Komentarz