chyba licznikowych, czyli odejmij od tego jakieś 20 km/h :diabelski_usmiech
No licznikowych, odejmij maks 10hm/h. Nie pamietam dokladnei ile pokazuje GPS ale jest to mniej niz 10km/h
coś optymistyczny ten GPS - u mnie po zamknięciu szafy czyli powyżej licznikowych 220 km/h GPS pokazuje 205-208 km/h
wychodza spore roznice w zaleznosci od egzemplarza :roll: u mnie na 225/45/17 po grzebaniu przy wskazowkach (specjalnie zalozylem wskazowke predkosciomierza troche nizej) pokazywalo przy 100 na liczniku w granicach 98km/h na GPS a przy ~222-3 km/h na liczniku (grubosc za 220) 218km/h na GPSie.
Dodatkowo trzeba wziasc pod uwagie, wysokosc bierznika na oponie, bo tu nawet 3mm przy maksymalnej predkosci da duza odchylke od predkosci rzeczywistej.
num cena konkretna nie powiem :roll: liczylem na 1000zl ale nic straconego tata pracowal w branzy moto wiele lat i ma zanojomosci.z ciekawosci poprosilem zeby o excel G zapytal i wyszly smieszne ceny przod 150zl/szt i tyl 105zl/szt.nie sadzilem ze tata ma takie dobre ceny.napalilem sie na te KYB ULTRA SR i chyba nie wytrzymam zrobie sobie prezent pod choinke. zadzwonie do taty.dam znac jak ceny.
L&K moja pierwsza Miłość
Hamulce ATE PD + Klocki TRW
KYB Excel G
Komentarz