ja tez jestem za podaniem num. konta i inwidualnej wpłacie na konto
[Inne] 17" felgi + opony
Zwiń
X
-
[Inne] 17" felgi + opony
witam...
Jestem nowym uzytkownikiem i chcialem sie poradzic w pewnej sprawie:
Mam zamiar zmienic alufelgi w mojej octavi na 17" (http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=262855641)
ale chcialbym zostac przy profilu opony 215/50 i nie wiem czy jest na tyle miejsca zeby mi sie zmiescily??... Znajomy ma w swojej octavi wstawione alufelgi 17" na oponach 215/40 i twierdzi ze opony o profilu 50 mi nie wejda...Jesli ktos jest z orjetowany to prosze o pomoc.
z gory dzieki... BARTEZ
-
-
Maicroft...opona 225/45/17 jest zamiennikiem opony 205/55/16 a nie 205/45/16 jak napisales.Chyba sie pomyliles?
A moze ja czegos nie wiem w tym temacie?
pozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
-
ja mam 225/45r17 i uwierz mi ze jest to najlepszy kompromis na jaki możesz pójsc zakładając 17 . opony 215/50r 17 są juz około 50% drozsze niż 225/45 profol 40 jest juz bardzo niski i dlatego samochód odczuwa wszystkie nierówności i dziurki na drodze no i dodatkowo trzeba bardzo uważac zeby ne uszkodzic felgi i oponyOctavia Combi Tour Ice+ 1.9TDi AXR 115,2 kucy/265,8 niutonów
Komentarz
-
-
lec
czyli zakladajac profil 50 bedzie mial bardziej komfortowo. Bez obnizania zawiechy mozna smialo wkladac. Jakiekolwiek obnizenei moze byc jednak problemem.
Moze obecierac przy maks skreceniu przednimi kolami - sugerowalbym jakis dystans.
Licznik bedzie przeklamywal.
ogolnie odradzam taki balon na 17-ke w O1, lepiej 16" przy takim profilu
Komentarz
Komentarz