niestety do jadąc do stolicy 310km muszę pokonać. ale przy spalaniu które popełnia moje auto to nie jest problem. kłopot to znaleść czas (w wtorek do roboty, w środę do roboty), ale zobowiązuję się że w najbliższym dam radę. :idea:
:shock: Normanie brawa ja wpadniesz na spota , a ja tu sie 70km szczypalem przejechac kiedys ops:
Witam mam zamiar kupić sportowe zawieszenie , jaką firme byscie polecili.
Przejzyj forum, bo juz bylo opisywane. Duzo osob jezdzi na Blistainach B6 z seryjnymi sprezynami i sobie chwali. Jak chcesz cos twardziej i obnizac to zestaw np. Koni Sport.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Niom, widzialem kiedys Filemonika w 3-city i na glebe Octavka byla konkretnie rzucona... k
to są dwie opcje... albo przed każda jazdą samochodem planuje szczegółowo trasę, albo jeździ na taxi k no ewentualnie w 3mieście są same autostrady :zlosnik:
Ja mam Octavke obnizona o 40mm i jakos z tym jezdze. Plyta z duraluminium jest i skutecznie chroni miske i skrzynie biegow. Trzeba tylko uwazac na krawezniki, zeby zderzaka nie urwac i na niektorych spiacych policjantach, by progow nie pokrzywic. :szeroki_usmiech
Pokrywa jest plastikowa, jezdze wszedzie gdzie musze i nic nie planuje zero problemow.Tamten zawias był kiepski rozsypał sie po 60kkm a firma to Weitec.Jezdze po kiepskich drogach wymieniłem do dzis prawy drążek.
Tamten zawias był kiepski rozsypał sie po 60kkm a firma to Weitec.
Na prawdę??? Ja na KW do tej pory zrobiłem ok. 105kkm i zawieszenie jest jeszcze w dość dobrym stanie. Ze dwa tygodnie temu sprawdzałem stan amorków i ich sprawność wynosi ok 68%.
Witam
na koni tym regulowanym ( chyba 1130) przejechalem juz ponad 80 kkm spreżyny są -35mm i jak do tej pory miche raz spawałem ( na własne życzenie ) a na ostatnim badaniu wyszło że amory są 80 % i 78% sprawne. Polecam KONI.
a sprężyny jakieś czerwone ale niewiem jakiej firmy
- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Zmieniłem zawias na Koni i jezdzi sie super .Wygląd octy jeszcze lepszy tyle że tył jest troche bardziej posadzony niż przód.Amorki są żółte a sprężyny niebieskie. :diabelski_usmiech
Zmieniłem zawias na Koni i jezdzi sie super .Wygląd octy jeszcze lepszy tyle że tył jest troche bardziej posadzony niż przód.Amorki są żółte a sprężyny niebieskie. :diabelski_usmiech
można wiedzieć ile taki zestawik kosztuje?A ile kosztował Cię montaż?
Zawias2350zł a zamontowanie 300zł z poduszkami do amortyzatorów +łozyska na przod.Czy ktoś moze wie jak sa ustawione fabrycznie amory regolowane koni na max twardo czy mieko.
Komentarz