Zamieszczone przez MisiekWAW
[O1] Lampy tylnie do o1 kombi - przeglad, alternatywy
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
lec
[O1] Lampy tylnie do o1 kombi - przeglad, alternatywy
Panowie, zrobmy przeglad tego co mozna dostac na rynku, takie kompedium. Mysle ze przyda sie to rozniez innym ktorzy chca modyfikowac swoje lampki.
Ten watek niech dotycy tylko lamp tylnich do O1 Kombi.
Te modele znam, niestety zadne mi nie odpowiadaja
Milotec 1
Milotec2
Milotec3
i allegrowe:
Allegro 1
Allegro 2
Moze ktos zna jeszcze inne wzory ? Mile widziane linki z cenami
-
lec
-
Ewentualnie można iśc do studia reklamy poprosic o wycięcie pasko w foli transparentnej czy jak ja zwał i nakleic na lampy.Fajna opcja bo jest dużo kolorów foli i prawie do kazdego koloru auta dopasujemy
więcej zdjęć tu:
co do gej looków to jakos mi nie podchodzą ale ile ludzi tyle gustów-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
lec
-
Zadne mi nieodpowiadaja. Zastanawialem sie nad opcja alaArek, Wczoraj siedzialem i nad tym myslalem bo tez bym cos zrobil ze swoimi i zatrzymalem sie nad technologia led niesttey nic nieznalazlem. Ciagle mysle o jakiejs opcji customowej ale jakos nieczuje sie na silach zeby rozpruwac lampy i wstawiac jakies plytki z diodami led. Przegladalem allegro i youtube(jakies filmiki co mozna wykombinowac). Najprostrza opcja byloby wstawic zarowki led ale to ni nie da oprocz tego ze reakcja swiatla jest szybsza. Ogolnie jestem w punkcie wyjscia
Komentarz
-
Komentarz