Mam tube basową ale jest zbyt wielka i musze cos z tym zrobić bo potrzebuje więcej miejsca w autku.Wiem że mozna wywalić koło zapasowe i tam imiescic głosnik basowy ,ale nie chce zbytnio jezdzic bez koła a te uszczelniacze podobno sa kiepskie.Gdzie mozna jeszcze umiescic głosnik basowy.
No Panowie
Zwiń
X
-
No Panowie
KLIK !
:Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie: :Bojesie:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
-
Zamieszczone przez karolzMarek napisal mi na GG krotko....
:szeroki_usmiech :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Kurcze to musze jeszcze popracować nad wynikiem mojej Czeszki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ale ogólnie to ciekawy jestem jak to będzie sie spisywać - Respect"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Ile to ma strzal?? 150KM?? 200KM?? W tej chwili te silniki dlubie sie powiedzmy do 240KM. I ile to da na 1/4 mili. Jak juz ruszy powiedzmy z ta moca co daje sama baza, to taki strzal z ta moca musi niesc ze soba okolo 500Nm wiec zaczyna mielic w miejscu. Byla juz taka firma co to mowila ze samym softem ma ponad 200KM z 1.9 w dieslu, ale nigdy to auto nie wystartowalo.
Komentarz
-
-
Cos mi sie w te 392KM na "strzale" wierzyc nie chce. :roll: Rozumiem, ze czapke silnika spieli klamrami do betonu ?
[ Dodano: 28 Kwi 2005 11:40 pm ]
Zamieszczone przez MaicroftByla juz taka firma co to mowila ze samym softem ma ponad 200KM z 1.9 w dieslu, ale nigdy to auto nie wystartowalo."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJa tam wole tego glosno nie pisac. Sa osoby ktore wiedza, a inne doczytaja 8)"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruS:haha: :haha: :haha:
Zaraz umre ze smiechu... :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Moze Fabia zaprezentuje jakies dodatkowe atrakcje typu fajerwerki i deszcz z tlokow. :lol:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LucaKurcze to musze jeszcze popracować nad wynikiem mojej Czeszki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ale ogólnie to ciekawy jestem jak to będzie sie spisywać - Respect
Czekajmy na te "~400KM" na bemowie ;-)... Może jak się spręży to niską 13stkę strzeli ;-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftI ktos zablokowal topic. Tylko dla zarejestrowanych. Widac za duza byla ogladalnosc :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AligatorZamieszczone przez LucaKurcze to musze jeszcze popracować nad wynikiem mojej Czeszki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ale ogólnie to ciekawy jestem jak to będzie sie spisywać - Respect
Czekajmy na te "~400KM" na bemowie ;-)... Może jak się spręży to niską 13stkę strzeli ;-)"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
Komentarz