Tez tak kiedys mialem. Rozlozylem, zlozylem i nie dzialalo dalej :lol: Rozebralem dwie lampy zamienilem silniczki miejscami i dziala do dzis :P
[O2] FOtki alu felg 17
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] FOtki alu felg 17
Witam wszystkich
.Mam małą prośbę jeśli macie fotki swoich pięknych skodzinek zwłasza w kolorze moim z alufelgami 17 to poprosiłbym o wstawke albo na meila [email protected] dzieki wszystkim.Pozdrawiam
[ Dodano: Czw 20 Gru, 07 23:16 ]
poprawka do adresu sorki [email protected]OctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Wiem wiem ze jest inny rozstaw,chodziło mi o w wzór alu felgOctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)
Komentarz
-
-
No felga git ale daj to w powiększeniu,żebym widział jak to na aucie wygląda.Zamieszczone przez lecmasz w podpisie u mnie, kolor auta praktycznie identyczny....
OctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Spoko ale podałem adresik meilowy,a napewno macie swoje cudenka na kompie,realne foto ale duże,to git wiadomo najlepiej na żywo ale narazie nie mam kiedy więc prosze o foto,chyba że to kłopocik to sorki.pozdrawiam.Zamieszczone przez Superbmanusiu06, tylko przypomnę,że zawsze na fotkach felgi wydaja się optycznie mniejsze...
OctaviaII-160km-320Nm+DSG+Cobra75WX-ST+President(Kentucky)
Komentarz
-
usiu06, będę mial do sprzedania, ori wzor PEGASUS chyba najladniejszy ten 5 ramienny, z oponami na 2,5 sezony w cenie 2000zł od reki. Jak cos to pisz, pozdro.252/555
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
do OII nie pasująZamieszczone przez cieqA może warto pomyśleć o 17-tkach z Superba? Chyba że fabryczne nie wchodzą w grę :roll:
Komentarz
-
-
fernando, co Ty gadasz , nasz kumpel areczek wziął od felgi od Superba na zimę 17 , wczoraj na spocie widzieliśmy i też ma O2
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
alu by superbZałączone plikibyła sobie seria ........teraz
Diesel-Tuning 178,8 km i 395 nm
To jest dobra robota !!!
Obecnie INSIGNIA 2.0 CDTI 160 KM .
Komentarz
-
tak te tez są fajne.....była sobie seria ........teraz