stysiek, Widze, ze nie rozumiesz jak dziala maszynka VAS i jej funkcja wykrys chip tuning. ASO nie interesuje ile masz Nm, mozesz miec mniej niz seria, a ilosc programowan jest rozna od zadanej wartosc fabrycznej i konczymy z gwarancja.
[O2] Pedaly z RS do Octavi 1Z
Zwiń
X
-
Do OII nakladek nie ma, tzn sa nakladki pedalu hamulca i ew sprzegla. Pedal gazu tylko i wylacznie jako komplet. Pasuje z A3 i Golfa V bo takie wlasnie sa w OII RS. Podstopnica rowniez.
Istnieje mozliwosc zakupu kompletu 3 pedalow + podstopnica i wychodzi ciut taniej niz normalnie. Sam pedal gazu to koszt ok. 300zl.
Mam zalozone wszystko oprocz pedalu gazu, bo ASO samo nie wie jaki ma miec symbol z uwagi na DSG, bo nie moge im podac takiego numeru VIN.
Kiedys taki temat zakladalem na forum i byly podane numery czesci :twisted:
[ Dodano: Czw 03 Sty, 08 08:48 ]
kozi1987, Mowimy o 1Z a nie 1U
Komentarz
-
-
Witam wszystkich.
Mało kiedy odzywam się na forum z powodu braku doświadczenia i wiedzy. Ale często forum przeglądam (nie tylko to). I bardzo sie ucieszyłem ze w końcu mogę komuś pomóc ;P.
Ale koniec OT. Co do wymienionych w temacie nakładek, podstopnicy, znalazłem temat na forum Leona i jest tam wszystko super opisane razem z fotkami, i montażem krok po kroku profi robota polecam przeczytanie całego tematu bardzo dokładnie
Link do tematu:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Michi81Wielkie dzięki stary, w końcu konkretna odpowiedz na konkretne pytanie!!!Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
hotrain nie wiesz czy do O1 tez przypasuje ? bo widze ze cena dobra, a sprzeglo gaz i hamulec juz saJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
kross12
Panowie temat wielokrotnie wałkowany.
Albo wymieniasz nakładkę albo cały pedał, przy wyciąganiu pedał w a zasadzie zaczepy mogą się połamać dlatego moim zdaniem lepszą opcja jest wymienić cały pedał
Komplet czyli pedał + nakładki to w ASO 450zł
u Miśka Wro ok. 300zł
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Panowie temat wielokrotnie wałkowanyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
kross12
piotrek_gdy, od dłuższego czasu mam takie wrażenie
Tematy wracające jak bumerang:
MF kiera
Pedały
Niedziałające spryski
temat wymiany radia Swing>>Bolero
Powinny lecieć ostrzeżenia bo ludzie zrobią nam śmietnik z forum...Najlepsze jest to ,że wpada ktoś na chwile na forum pisze temat i znika, i tak w kołku :roll:
Komentarz
-
radekgw, nie wiem ale wiem że na 100% znajdziesz info na forum.
Dlatego wpisałem w wyszukiwarkę działu "podstopnica RS" i wyszedł odgrzany kotlet, sorry :|
A to co piszecie - fakt - można nerwicy dostać jak się popatrzy na pierwsze strony w działach. Niedługo ktoś się zapyta czy żeby się za przeproszeniem odpryskać trzeba rozpiąć rozporek :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainiedługo ktoś się zapyta czy żeby się za przeproszeniem odpryskać trzeba rozpiąć rozporek
a zaraz ktoś się będzie dopytywał czy trzeba odpinac lewą czy koniecznie prawą ręką :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz