Witam,
zastanawialem sie czy jest mozliwe zalozenie foteli od O2 RS do O1? (elegance), na czeskim forum znalazlem O2 z (tak mi sie wydaje) fotelami od O1 RS wiec na odwrot chyba tez powinno to przejsc, ktos juz sie bawil w taka przerobke?? Ciekaw jestem czy duzo roboty z tym... :roll:
[ Dodano: Nie 13 Sty, 08 05:05 ]
Przy okazji mam prosbe do uzytkowników z fotelami wstawionymi od innych modeli, marek, o wstawianie fotek, jako ze chetnie bym zmienil wyglad wnetrza w swojej O1 a zastanawiam sie, jakie fotele ładnie by wygladały. (nie wspominajac o tym ze w fotelach O2 RS jestem wrecz zakochany )
Przy okazji mam prosbe do uzytkowników z fotelami wstawionymi od innych modeli, marek, o wstawianie fotek, jako ze chetnie bym zmienil wyglad wnetrza w swojej O1 a zastanawiam sie, jakie fotele ładnie by wygladały. (nie wspominajac o tym ze w fotelach O2 RS jestem wrecz zakochany )
paf, a ja się przymierzam ale to pewnie po wakacjach jak dobrze pójdzie do foteli rs na razie muszę rozwiązać kwestje foteli na teraz które trzyma dla mnie Desmo (dzięki za cierpliwość)
Grygy ma fotele o2 w swojej fabii i powiedział że da sie je zamontować do O1 myślę że wkrótce ktoś z klubowiczów to zrobi to kwestia tylko czasu problem jest w prowadnicach są inne więc trzeba przespawać
Ja mam plecy jeszcze mlodsze, ale maly incydent w alpach i teraz narzekam ;] A jak z fotelami od A3?? pasowalyby plug&play? bo od A4 juz pewnie nie bedzie tak różowo..
Ogółem przydałoby sie zebrac w jedno miejsce modele aut od których można wstawic foteliki plug&play ;] Bo znalezc konkretne fotele na allegro w zadowalajacym stanie i co wazniejsze w zadowalajacej cenie to istna masakra
Komentarz