Zamieszczone przez Purchawa
Virus pytanko...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Glownie chodzi o to zeby nie dawac pelnego buta z 1500obr/min szczegolnie na wysokich biegach, bo silnik ma moment obrotowy, ktory gdzies musi sie podziac. I jak jest mokro to zamieli kolami na nizszych biegach a jak nie to albo nastapi uslizg sprzegla, co nie jest wskazane, albo auto pojedzie tyle ze wyda z siebie dziwny dzwiek. Wtedy cale obciazenie idzie na wnetrze silnika czyli tloki korbowody.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftGlownie chodzi o to zeby nie dawac pelnego buta z 1500obr/min szczegolnie na wysokich biegach, bo silnik ma moment obrotowy, ktory gdzies musi sie podziac. I jak jest mokro to zamieli kolami na nizszych biegach a jak nie to albo nastapi uslizg sprzegla, co nie jest wskazane, albo auto pojedzie tyle ze wyda z siebie dziwny dzwiek. Wtedy cale obciazenie idzie na wnetrze silnika czyli tloki korbowody.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
I sprężarka dostaje mocno po du...www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffcos sie mnie wydaje, ze dla Marka czas aby rozszerzyc swoja dzialalnosc, moze nowych ludzi zatrudnic?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Panowie, sprobujcie troche zrozumiec czlowieka, ktory zapitala od bladego switu do nocy i ze jemu tez czasem moze sie cos nie chciec. :?
Wiem jak czasem jest i wiem, ze niektorych to moze draznic, ale wiem tez ze jak cos naprawde potrzeba to Marek nie odmowi.
Przyklad - sobota przed bemowem, godz. 16 a Marek uwala sie po lokcie w smarze, zeby wymienic mi kolektor..."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
wydaje mi się, że wszelkie dyskusje na temat Marka są bezcelowe bo zaprowadzą nas donikąd
Bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni ze współpracy z Markiem :kciukgora i pozostaje mi życzyć Wam, żeby jak najlepiej się ta współpraca układała k
ja najwyraźniej nie mam farta, albo mnie Marek nie lubi i tyle :cry: :wink:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaPanowie, sprobujcie troche zrozumiec czlowieka, ktory zapitala od bladego switu do nocy i ze jemu tez czasem moze sie cos nie chciec. :?
Wiem jak czasem jest i wiem, ze niektorych to moze draznic, ale wiem tez ze jak cos naprawde potrzeba to Marek nie odmowi.
Przyklad - sobota przed bemowem, godz. 16 a Marek uwala sie po lokcie w smarze, zeby wymienic mi kolektor...
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffdlatego uwazam, ze jego renoma go przerosla i czas rozwinac skrzydla i rozszerzyc swoj potencjal przerobowy."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz