mógłbym zerknac ale to w przyszłym tygodniu dopiero, wttorek-środa...
Ja właśnie planowałem wizytę w poniedziałek z moim szwagrem lakiernikiem. Jego oko będzie niezbędne bo podobno była po gradobiciu ... niby dobrze jest zrobiona ale niech on to oceni. Problem w tym, że do niedzieli jestem udupiony w Wawie a z nim moge pojechac jedynie poniedzialek-wtorek (Pozniej chłopak jedzie na urlop.) ale po 16..czyli na miejscu bedziemy ok 19...i dupa z serwisu, bo raczej wszystko zamkniete...
szkoda, zobaczymy jeszcze jak to się ułoży. Może ktoś jeszcze zaoferuje swoją pomoc.
oziemi, proponuję zakupić lusterka od O2. Co prawda drożej to wychodzi i trzeba troszkę po majstrować przy montażu ale efekt jest niezły.
Jutro postaram się zapodać fotki z mojej skodzinki.
Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Czy ktoś zakladał takie kierunkowskazy i może powiedziec jak sie sprawują?
czy naprawdę chcesz zburaczyc swoją Czeszkę :nono ? Widziałem takie "cuda" u taksiarza i wyglądało to STRASZNIE TANDETNIE. Jak juz koniecznie chcesz miec kierunki to pomysl nad tym o czym pisal kolega Michał Dorobisz,
No własnie nie chce dlatego pytam :lol: Widziałem cos takiego u kolegi co prawda nie w octavii ale jednek i musze przyznać, że nie wyglądało to aż tak strasznie No coż kwestia gustu
Elegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
Michał Dorobisz, no no musze przyznać,że wygląda super troche może już nie pasują te kierunki w błotnikach ale ogolnie jest profi . A możesz powiedziec ile wyniosł Cie całkowity koszt takich lustereczek z montażem itd?
Elegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
rozumiem ze lusterka manualne odpadaja do takiego przeszczepu?
Tak
Zamieszczone przez oziemi
Michał Dorobisz, no no musze przyznać,że wygląda super troche może już nie pasują te kierunki w błotnikach ale ogolnie jest profi . A możesz powiedziec ile wyniosł Cie całkowity koszt takich lustereczek z montażem itd?
Michał trochę przepłacił bo dał zamontować lusterka itd. Jeśli masz jakieś pojęcie o elektryce to zamkniesz się w 280zł z lusterkami
Kierunki w błotnikach zmieniłem na białe (oryginalnie były pomarańczowe) żeby nie rzucały się za bardzo w oczy i wyciągnąłem żarówki także one nie migają. Myślałem o tym żeby wygładzić błotniki i pozbyć się tych kierunków ale dałem sobie spokój.
Michał trochę przepłacił bo dał zamontować lusterka itd. Jeśli masz jakieś pojęcie o elektryce to zamkniesz się w 280zł z lusterkami
koja86 ma niestety rację! Miałem wtedy lenia twórczego, gdybym robił to sobie sam kosztowało by mnie to cenę lusterek + ok 100zł (zależy w jakiej firmie byś to zrobił) nadlew tego plastikowego elementu (zdjęcie numer 50).
Pozdro!!!
Widziałem kiedyś takie cudo(nawet często widzę) na srebrnej Felicji. Ten projekt jest jeszcze o tyle ciekawy i profesjonalny ze zostały one przyklejone do lusterek za pomocą zwyklej przezroczystej taśmy
cerzam, mysle ze nie bedzie zbyt wielu chetnych zeby sie tego podjac... to jednak jest troche roboty a uszkodzic lusterko to tylko chwila... i wez pozniej cale wymieniaj
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Michał , ale trzeba doliczyć do lusterek jeszcze koszt malowania
W moim przypadku był to tylko koszt puszki spray lakieru o kolorze nadwozia + puszka spray lakieru bezbarwnego (wszystko ok 40zł. ). Lusterko jest tak małym elementem że bez problemu można je samemu pomalować
Komentarz